Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right DooBop

DooBop

Restaurants, Estadounidenca La Vila Olímpica del Poblenou
DoBoop
1/3
© Maria DiasDoBoop
DoBoop
2/3
© Maria DiasDoBoop
DoBoop
3/3
© Maria DiasDoBoop

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El cuiner Nico Circo –qui va jugar un paper decisiu en la 'brunchització' de la ciutat, primer cuiner del Federal i el Tarannà– explica que el restaurant DoBoop mescla Mèxic i NOLA “perquè cal tenir moltes arrels per fer alguna cosa cent per cent cajun i criolla”. Ell ha triat Mèxic: “conec i estimo Mèxic, l’he viscut i cuinat, i la meva dona és d’allà”, diu. I ha volgut fer una readaptació del repertori crioll sense trair-ne l’esperit.

Alerta: el 80% de carta són fregits, però netegen l’oli d’alta qualitat cada dia i el canvien cada cinc. De fet, la seva versió de barbaritats com la gofra de pollastre fregida amb xarop d’auró o els tomàquets verds fregits proclamen que un altre arrebossat és possible. El pollastre: desossat, passa per un marinat amb 'buttermilk' casolà –llet amb llimona, en essència– que trenca les fibres i bull en un caldo especiat. Només després s’arrebossa –amb farina d’arròs, sense ou i amb moltes espècies– i es fregeix. El resultat és suau, cruixent, de tendresa sideral.

Circo ha aprofitat l’avinentesa per introduir el fregit en els 'tacos': excel·lents els de musclos fregits amb guacamole, o un bacallà arrebossat a anys llum de la nostra farinosa llauna. Les racions són grosses i estan molt bé de preu, i tots els plats són lliures de gluten; el picant crioll i la dolçor de l’auró s’alleugereixen amb cítrics i especiats. Molt bona teca i molt bé de preu.

Detalls

Adreça Sardenya, 48
Barcelona
08005
Transport M: Vila Olímpica
Contacte
Horaris Dl. de 12.30 a 16.30. Dt, dc i dj. de 12.30 a 22.45 h. Dv. de 120 a 23.15 h. Ds. de 10 a 23.15 h. Dg. de 10 a 16.30 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies