El Pockets fa servir l’adjectiu tradicional fins i tot a la vaixella, que és Duralex! Recuperen guisats de tota la vida –per ara espanyols i catalans, però no es tanquen portes– en un format actualitzat. Entrepanets deliciosos a un preu terrenal. Al capdavant hi ha Nacho Bueno i Marcos González –generació Hoffman– i una xarxa de socis variats i ben relacionats. Un d’ells és en Josep Baltà, Llesca d’Or 2016 i proveïdor dels pans que serveixen. Tenen aperitius clàssics però amb un plus –les patates es pelen i es tallen a mà cada dia i la salsa és 100% casolana– i cinc 'pockets' amb farcits de temporada. Trieu el pa –clàssic, tendre, de vidre, amb espinacs o sense gluten– i els guisats: escalivada amb formatge de cabra, pollastre amb verdures, estofat de galtes de vedella amb vi negre, costelles de porc amb salsa barbacoa catalana (amb ratafia i nyora), el de calamars amb ceba i també mandonguilles amb sípia. “L’univers que es pot posar dins del pa és immens”. En Marcos ens vol veure tornar!
Una bona manera d’explicar que una cosa que ja existeix ara és diferent, és canviar-li el nom. Va passar amb Mr. Propper i ara als entrepans els direm 'pockets' i 'crocs'. Perquè sí, són dues llesques de pa amb farcit al mig, però se’ns obre tot un univers de possibilitats.