Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Eat Caribbean

Eat Caribbean

Restaurants, Jamaicana El Raval
1/3
2/3
3/3

Time Out diu

A l'Eat Caribbean un cuiner de la Guaiana Britànica -diguem-ne Funkychef, així ho prefereix- exerceix a la cuina de Jamaica, Guaiana, Barbados i Granada. El Funkychef va començar rostint pollastre en sound systems dels que no demanen permís al districte. Obrir un local propi va ser la contunacion de fer sopar per encàrrec al seu pis. I la veritat és que Eat Caribbean és un oasi de sinceritat entrte bars de shisha per a Erasmus.

Eat Caribbean és l'únic local de Barcelona en el qual poder menjar un 'jerk chicken' com déu mana. I al cor del Raval té mes sentit situar un local d'aquesta cuina mestissa que a l'Eixample Esquerre (ahi va obrir el luxós i una mica blinb-gbling stush & teng el 2008, que va durar menys que un spliff a la boca de Peter Tosh).

Sigui com sigui, el garito del funkychef té tot l'aspecte d'un magatzem reconvertit en menjador -net i acollidor, això sí- en els que prepara quatre plats: 'pollastre jerk', curri de boc, salmó amb mantega 'jerk', dues amanides i cuantre entrants de 'street food', entre ells els 'tequeños', aquests delicosos ditets de farina de blat farcits de formatge fos, i broquetes de gambes a la jamaicana. I que carai és el 'jerk'? Doncs pollastre a la brasa marinat en una complexa barreja de pebre jamiacana, xili, clau i canyella entre altres espècies, que sorprèn pel seu deliciós sabor entre picant, dolç i fumat. Aquí el menjareu en un plat combinat amb fesols i arròs, plàtan fregit i gustosa 'coleslaw' amb pinya. Potser el funkychef us deixarà un recipient, amb prou feines una culleradeta de salsa. Alerta. És dinamita.

Detalls

Adreça Montserrat, 4
Barcelona
08001
Transport Drassanes (L3)
Contacte
Horaris De lu. a jue. de 12 a 23 h. Vie. de 12 a 24 h. Sá. de 12 a 3 h.

Els usuaris diuen

Nearby Restaurants