• Restaurants
  • Barcelona
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Ekubo (TANCAT)

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

La Katia Torán ho tenia clar: volia obrir un japonès sense fusions. Producte pur i de proximitat comprat cada matí a la Boqueria, al mercat del Ninot i a Sant Antoni. L’espai just –25 persones– per poder atendre cada comensal amb l’atenció que es mereix i el coneixement d’un xef nipó, Naotaka Takayama, capaç de controlar amb precisió la frescor i el tall de cada peix. La seva especialitat és l’'onsen tamago', un caldo fred amb ou ecològic cuinat a baixa temperatura, amb eriçó de mar, 'ikura' (ous de salmó), calamar i caviar, i també el 'nigiri' de 'wagyu' flamejat. I podeu triar el producte d'una peixateria!

 

Detalls

Adreça
Comte d’Urgell, 108
Eixample Esquerre
Barcelona
08011
Transport
Urgell (M: L1)
Preu
€€
Horaris
Dl. tancat. De dt. a ds., de 12.30 a 15.30 i de 20 a 23 h. Dg., de 12.30 a 15.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà