El Cóc
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El Cóc és un restaurant enfocat a recuperar la coca de recapte: "La coca està relegada a l'oblit, ha quedat marginada, vinculada només a certes festivitats. I tenint una cosa tan bona, hem permès que s'imposès la pizza", raona un dels socis, el Nacho Antolín.
El concepte és senzill però fet amb molta cura: una carta on mana el producte fresc km 0 aplicat a coques de recapte calentes. "Cada dia faig coca amb farina ecològica tritordeum, aigua i oli, sense llevat", explica. El resultat són receptes potents com la coca de peus de porc, pera i ruca o fines com la Kimeta, amb escalivada alga kim i magrana. Són lleugeres: la farina és poc glutinosa. I al migdia hi trobareu un bon menú amb quasevol coca de la carta i un entrant lleuger i ben fet, com crema de llenties al curri o amanida amb fonoll i taronja.
Detalls
Adreça |
Topazi, 8 Barcelona |
---|---|
Transport | FGC (Gràcia) |
Preu | 12-15 € |
Contacte | |
Horaris | De 12.30 a 15.30 i de 19.30 a 24 h. |