Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El fricandó com mai l’heu tastat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

El fricandó com mai l’heu tastat

Assaboriu un plat sorprenent i llepeu-vos els dits!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Fa unes setmanes us parlàvem de l’arribada de nous suggeriments a la carta de la Fàbrica Moritz: propostes atrevides i plenes de creativitat que defineixen a la perfecció l’esperit de la marca. Si us agrada tastar sabors sorprenents, prepareu-vos, perquè avui us presentem una nova joia de la corona, un plat que us encantarà!

Es tracta del fricandó amb cervesa negra: la reinterpretació d’un dels plats més tradicionals de la cuina catalana. El xef que està al darrere d’aquesta magnífica creació culinària és en Jordi Vilà, el geni dels fogons de la Moritz, que recentment ens ha descobert altres delícies com el carrot cake amb Moritz Negra. Aquesta nova proposta està pensada especialment per als amants de la bona cuina i per als experts a sucar pa. És la fusió perfecta entre tradició i modernitat, un plat de tota la vida però elaborat amb un ingredient nou i insòlit que potencia el gust del fricandó: la Negra de Moritz!

L’altre ingredient obligatori d’aquesta recepta clàssica són els bolets, per això acompanyant la carn hi trobareu les delicioses trompetes de la mort, un bolet de gust potent i alhora agradable que us evocarà la muntanya i us delectarà. Aquesta creació és un autèntic maridatge de color, un plat ideat amb l’objectiu que la carn, els bolets i la salsa adquireixin un sentit propi.

Teniu ganes de tastar-lo, oi? Doncs si voleu menjar com a casa de la iaia sense renunciar a noves propostes originals, aneu a la Fàbrica Moritz i demaneu el fricandó amb cervesa negra. Us tornarà bojos!

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising