Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El Manduka

El Manduka

Restaurants, Mediterrània Sarrià
3 de 5 estrelles
Manduka
1/2
RestaurantesManduka
2/2
© Maria DiasPaella del Manduka

Time Out diu

3 de 5 estrelles

Un bon exemple de que un menú pot ser accessible i a la vegada bo i creatiu.

Vaig anar al Manduka atret per les bondats que havia sentit sobre el seu menú. I, en efecte, sorprèn. Proposar un menú diari i fer-lo de qualitat demostra interès i consideració amb el comensal que sàpiga apreciar-lo. Vaig tenir sort perquè era dijous i hi havia paella.

El Manduka, que és la continuació de l’antic Picus, està guanyant fama gràcies a dos arrossos, el de gamba vermella i el negre. El primer era al menú de menys de 13 € i em va portar als arrossos de barques de pescadors eivissencs, un gust que havia perdut i que buscava des de feia temps. El bon fer d’Albert Ortiz, jove xef amb experiència a Singapur, es demostra amb la seva oferta diària i una carta, no extensa, però molt interessant i amb preus gens exagerats. Diàriament hi ha alguna proposta 'de règim', com el mix de verdures al vapor amb romesco, i també plats gairebé fixos, però constants rotacions. Hi ha una breu carta de tapes, diferents i originals, i entrants atractius com una burrata de la Pulla amb samfaina. En la seva carta, a més dels arrossos, també val molt la pena tenir en compte el seu bistec tàrtar. El vi es pot demanar a copes i proposa una carta de vins equilibrada i amb sorpreses, com un rosat, el Sospechoso, de Castella.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Carrer de les Santjoanistes, 8
Barcelona
08006
Transport Plaça Molina, Sant Gervasi (FGC)
Preu 30 €
Contacte
Horaris Dl. de 13 a 16 h. Dt. a ds. de 13 a 16 h i de 20.30 a 22.30 h.

Els usuaris diuen