El Ñaño Bellaterra
Sobre
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El contingut d'aquesta pàgina prové d'un col·laborador del Time Out.
Perú és la gran vedet de la cuina llatinoamericana, però no tot s'acaba aquí. El Ñaño Bellaterra és un dels pocs restaurants equatorians de Barcelona, i us proposa que descobriu una cuina saborosa, fresca i potent que és molt poc coneguda i no té res a envejar a la dels seus veïns.
Hi trobareu una carta molt variada, composta de plats elaborats amb productes frescos de màxima qualitat. Hi podreu degustar especialitats equatorianes com ceviche, 'tamales', 'fritadas', 'patacones' o 'cangrejadas', i plats combinats típics de pollastre, peix o carn, arròs amb marisc i carns a la brasa. Són especialitats molt properes a d'altres d'Amèrica del Sud, però amb un segell de sabor inconfusible. Com per exemple, uns 'camarones reventados', gambes arrebossades amb salsa de ceba y tomàquet, amb arròs i 'chifle', rodanxes de plàtan verd fregit.