Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El restaurant més bonic del món

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Alkimia Moritz
© Adria Goula Photo Alkimia Moritz

El restaurant més bonic del món

L’Alkimia, el restaurant més bonic del món

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

els experts de la Society of British and Internacional Design (SBID) ho diuen: un restaurant de l’Eixample barceloní, de Sant Antoni, és el més bonic del món! Ens referim a l’Alkimia, el restaurant de Jordi Vilà, que se situa al principal de la Fàbrica Moritz, amb accés independent. No és estrany que aquest establiment hagi seduït els integrants de l’organisme que acredita els professionals del disseny d’interiors. L’Alkimia –que abans s’ubicava al carrer de la Indústria– es troba ara en un edifici que data del 1892 i que era l’antiga residència senyorial dels propietaris de la Moritz. Quan hi aneu, descobrireu un context arquitectònic únic amb segell genuïnament barceloní.

Una fusió entre passat i futur amb terres hidràulics, sostres policromats, restes de papers pintats a les parets i una gran llar de foc de marbre, juntament amb estructures de fusta que recorden el fons marí. El menjador es divideix en dos espais amb una oferta culinària diferenciada: la de l’Alkimia i la més informal de Jordi Vilà. Les instal·lacions del restaurant són evolutives i la il·luminació es modifica depenent de l’època de l’any, recreant diversos escenaris. Visiteu aquest preciós projecte d’interiorisme signat pel dissenyador Chu Uroz i l’arquitecte Carmelo Zappulla i aprofiteu per tastar uns plats d’estrella Michelin! 

 

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising