Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Els Pinxus Urgell

Els Pinxus Urgell

Restaurants, Cuina creativa
Els Pinxus Urgell
1/3
Els Pinxus Urgell
2/3
Els Pinxus Urgell
3/3

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Si voleu descobrir un lloc on tastar tapes o un menú de migdia d’escàndol, no us perdeu el nou Els Pinxus Urgell

Un paradís culinari per a migdies i nits

Us perdeu tastant-ho tot a Els Pinxus de Marià Cubí? Així gaudireu descobrint el seu germà petit ubicat al carrer Comte d'Urgell. La cuina també està a càrrec del xef Toni Santanach, que fa de cada tapa una petita obra d’art. Amb la filosofia km 0 de fer servir producte fresc, de temporada i de la terra, i donar a conèixer receptes tradicionals renovades sota el seu prisma creatiu, les seves propostes són sempre sorprenents. Cal estar atents als seus suggeriments, sempre espectaculars!
Com a novetat, Els Pinxus d'Urgell proposa una completa oferta per als migdies de dies laborables, en què es pot escollir entre diversos menús a preus assequibles. Hi ha l’opció de demanar un assortiment de pintxos, a triar entre una gran varietat. Destaquen tapes que van des de les clàssiques braves fins a d’altres de més elaborades. També hi ha un mode exprés que permet menjar un plat qualsevol de la carta, amb beguda i cafè. I tres menús complets, que proposen escollir un primer entre una gran diversitat de propostes –com una xatonada, un trinxat de la Cerdanya o una burrata italiana amb ruca i tòfona negra picada–, però que es distingeixen especialment pel segon plat. El segon és el que dona nom al menú, que pot ser a base d’ous, amb gran varietat d’ous estrellats i truites; a base de clàssics de la mare, amb receptes com callos i capipota amb cigrons, o el modern del nen, amb plats com el tataki de salmó amb cítrics o el secret ibèric amb curri, hummus i sèsam. I tot culminat amb unes delicioses postres artesanals. Obre la gana, oi?

Un xef amb voluntat social

Toni Santanach ha estat vinculat a l’alta gastronomia des dels seus inicis. Format a l’Escola d’Hostaleria Hofmann de Barcelona, en un principi va ser professor de pastisseria a la mateixa escola on es va formar, l’única que compta amb el reconeixement d’una estrella Michelin. I després, va treballar en restaurants que també ostenten una o més de les prestigioses estrelles.
Quan es va establir pel seu compte, va decidir dotar-ho d’un vessant d’obra social per formar i donar feina a joves amb problemes de reinserció social. Des de d’aleshores col·labora amb la Fundació Comtal, i ha integrat a la seva plantilla sis dels joves que han seguit el programa.

Publicat

Detalls

Adreça Comte'Urgell, 241
Barcelona
08036
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies