Entre Brases
Foto: Iván Giménez Entre Brases
  • Restaurants | A la brasa
  • preu 2 de 4
  • L'Antiga Esquerra de l'Eixample

Entre Brases (TANCAT)

Ricard Martín
Publicitat

Time Out diu

Quan menges de carta a Entre Brases, tries d’una petita carnisseria que hi ha a l’entrada quin tall vols. “No enganyem els clients, veuen quin color té la carn i li tallem davant seu”, explica la Berta Ferré. L’altre soci és el cuiner Oriol Peidró, amb deu anys de mili en cases de tota mena, de Tickets a Mariscco. “Vull que la gent hi trobi els talls clàssics, però també coses originals”, explica.

La brasa de carbó aporta sabor i riquesa al tall més sumptuós (el famós ull de costella o rib eye) fins a un humil pedrer de xai a la brasa. El menú de migdia  és d’una qualitat-preu inaudita: primers de cullera, com una bona sopa de ceba, i segons de talls de la carta, com un onglet de bou sucós i tendre amb el gust de la brasa ben agafat. Amb copa de vi i postres casolanes: 12,90 euros!

Detalls

Adreça
Aribau, 186
Barcelona
08036
Horaris
De dl. a ds. de 13 a 15.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà