Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Entre Brases

Entre Brases

Restaurants, A la brasa L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Entre Brases
Foto: Iván Giménez Entre Brases

Time Out diu

Quan menges de carta a Entre Brases, tries d’una petita carnisseria que hi ha a l’entrada quin tall vols. “No enganyem els clients, veuen quin color té la carn i li tallem davant seu”, explica la Berta Ferré. L’altre soci és el cuiner Oriol Peidró, amb deu anys de mili en cases de tota mena, de Tickets a Mariscco. “Vull que la gent hi trobi els talls clàssics, però també coses originals”, explica.

La brasa de carbó aporta sabor i riquesa al tall més sumptuós (el famós ull de costella o rib eye) fins a un humil pedrer de xai a la brasa. El menú de migdia  és d’una qualitat-preu inaudita: primers de cullera, com una bona sopa de ceba, i segons de talls de la carta, com un onglet de bou sucós i tendre amb el gust de la brasa ben agafat. Amb copa de vi i postres casolanes: 12,90 euros!

Detalls

Adreça Aribau, 186
Barcelona
08036
Contacte
Horaris De dl. a ds. de 13 a 15.30 h.
També t'agradarà
    També t'agradarà
      Últimes notícies