Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Escairón

Escairón

Restaurants, A la brasa El Poble-sec
Recomanat
escairón
© Ivan Gimenez

Time Out diu

L'Escairón destaca sobretot pel seu entrecot provinent de Galícia i pel seu 'pote', el brou gallec. En Jorge i la Pilar atenen com si fos casa seva i la clientela es gairebé fixa. Els seus plats forts són l'entrecot o qualsevol de les seves carns a la brasa, però també els plats guisats, el 'lacón' i, sobretot, algunes postres com l'anomenada Escairón (crema catalana amb una mena de crocant gelat). Però immillorables i úniques són les patates fregides que acompanyen les carns, entre les quals també destaca l'escalopa milanesa. Aquest és un lloc ideal per gaudir del millor de la cuina gallega i de mercat, on la qualitat, el bon preu i el magnífic servei fan les delícies dels paladars més exigents.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Fontrodona, 5
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Contacte
Horaris De dl. de 13 a 16 h i de 20.30 a 23.30 h. Dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 20.30 a 23.30 h.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
2 people listening