Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Escairón

Escairón

Restaurants, A la brasa El Poble-sec
Recomanat
escairón
Foto: Ivan Gimenez

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

L'Escairón destaca sobretot pel seu entrecot provinent de Galícia i pel seu 'pote', el brou gallec. En Jorge i la Pilar atenen com si fos casa seva i la clientela es gairebé fixa. Els seus plats forts són l'entrecot o qualsevol de les seves carns a la brasa, però també els plats guisats, el 'lacón' i, sobretot, algunes postres com l'anomenada Escairón (crema catalana amb una mena de crocant gelat). Però immillorables i úniques són les patates fregides que acompanyen les carns, entre les quals també destaca l'escalopa milanesa. Aquest és un lloc ideal per gaudir del millor de la cuina gallega i de mercat, on la qualitat, el bon preu i el magnífic servei fan les delícies dels paladars més exigents.

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Fontrodona, 5
Poble-sec
Barcelona
08004
Transport Paral·lel (M: L2-L3)
Contacte
Horaris De dl. de 13 a 16 h i de 20.30 a 23.30 h. Dt. tancat. De dc. a dg. de 13 a 16 h i 20.30 a 23.30 h.
També t'agradarà
    Últimes notícies