Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Escudella i carn d'olla... i tir de destral!

El restaurant Plat Únic a l'Hotel Yurbban us proposa un menú inoblidable i primitiu: clavar-se una escudella i carn d'olla i anar a fer tir de destral!

Time Out en col·laboració amb Yurbban Hotels
Publicitat

L'escudella i carn d'olla és un dels plats més primitius, sans i satisfactoris de la nostra cuina: la destil·lació a base de foc en brou, carn i llegum de tots els nutrients necessaris. I ha arribat a les nostres taules pràcticament intactes des dels seus orígens, com qui diu. Una festa de primitivisme que satisfà els paladars dels gurmets més directes. Sota aquest concepte, l'experiència gastronòmica bàsica però d'alta satisfacció, el restaurant Plat Únic de l'Hotel Yurbban Trafalgar (Trafalgar, 30) basa la seva oferta: un sol menú amb un plat únic, acompanyat de diferents guarnicions. Ara, esclar, és l'hora de l'escudella i carn d'olla. I l'oferta és ben bèstia: juntament amb l'àpat –amb postres, pa, aigua, i tot el vi que et vulguis empassar– us conviden a creuar el carrer i fer tir de destral. Ho heu sentit bé! Entreu a la galeria de tir Barcelona Axe Throwing, i esmicolareu l'estrés acumulat a base de llançar destrals contra una diana. L'oferta és aquesta: el menú de Plat Únic més el tir de destral surt per 62,5 €, (és a dir, a 125 € la parella). Això sí: primer brandareu la destral, i després a sopar, no fos cas que pel mam féssiu una pel·lícula 'gore' sense voler.

Informació i reserves: Hotel Yurbban Trafalgar, info@platunic.com o +34 932 680 727

Tir de destral: l'esport de moda!

© Barcelona Axe Throwing

Això té un mètode i una tradició, no es tracta d'entrar a la galeria de tir i començar a brandar destrals com si fóssiu un llenyataire viking borratxo. Si voleu practicar l'esport de moda a Estats Units i Canadà, a Barcelona Axe Throwing (Trafalgar, 8) primer us faran triar entre una destral guipuscoana i un tomahawk indi (!). No us espanteu, que la fulla dels estris llancívols no mesura més de 11 cm i no té categoria d'arma. Després d'una petita tutoria de seguretat (el més important: que no hi hagi ningú entre tu i la diana! I que no et tallis un dit!) us ensenyaran la tècnica bàsica de tir. I vinga. Si sou dels que gaudíeu jugant als dards al pub, aquesta és la vostra: una descàrrega d'adrenalina bestial que es pot arribar a compartir en un grup de fins a 50 persones.

L'horari del tir de destral és de dijous i divendres de 18 h a 23 h (última reserva a les 22h) i dissabte de 17 h a 23 h (última reserva a les 22h).

¢ Barcelona Axe Throwing

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat