El xef Nandu Jubany, que fa de la cuina catalana tota una experiència, selecciona els millors productes de la terra i els transforma en plats d’autor que cal tastar algun cop a la vida. Les seves creacions es poden assaborir al restaurant Can Jubany, de Calldenetes, i ara també en aquest esmorzar de forquilla especial, que celebrem amb la primera edició del Time to Eat Fest.
El xef ha seleccionat els millors productes catalans i ha dissenyat un menú tradicional per llepar-se els dits. El menú està format per sis plats, postres i begudes (amb porró de vi inclòs). Per començar, assaborireu amanida de ceba al cop de puny amb olives, pa de pagès Català IGP llescat amb tomàquet de penjar i amanit amb oli i sal, llonganissa de Vic IGP i formatge amb DOP de l’Alt Urgell i la Cerdanya, unes mongetes DOP del ganxet amb rosta de cansalada i botifarra, ou ferrat amb patates rosses i sobrassada i cap i pota de vedella dels Pirineus. I per acabar, el dolç! Un xuxo fet al moment amb farcit de crema i grana de capellà amb avellana DOP de Reus i moscatell.
S’obre la gana, oi? Doncs no perdeu l’oportunitat de començar el vostre dia amb aquesta proposta gastronòmica tan especial en la que, a més, podreu conèixer de prop al xef. A més, si participeu a l'esmorzar tindreu entrada gratuïta al festival. Reserveu les vostres places, perquè l’aforament és limitat!