Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Espai Sucre

Espai Sucre (TANCAT)

Restaurants, Cuina creativa Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

El primer restaurant de postres de la ciutat, creat ja fa més d'una dècada per Jordi Butrón, ja és tot un clàssic. Podeu demanar diversos menús, llargs i curts, de postres abracadabrants (el més luxós, sis passes amb meravelles com una xocolata amb vinagre, maduixa, menta i pebre).

També disposen de barra de postres, on podreu menjar i compartir les seves dolces idees d'avantguarda com si fossin tapes. Per deu euros, tres tapetes dolces i barra lliure de cafè. La idea és que ben sopat, la gent s'acosti a la barra a tapejar postres. 

Per cert, a les tapes, Butrón no ha ofert descripció dels ingredients, només dels sabors. Posem un exemple: una tapa de sobao pasiego amb crema de xocolata blanca i alfàbrega, sèsam i sorbet, serà presentada com a mantega + xocolata blanca + alfàbrega.

Publicat

Detalls

Adreça Princesa, 53
Born-Ribera
Barcelona
08003
Transport Jaume I (Línies: L4)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies