Fermí Puig
©Ivan GiménezFermí Puig
  • Restaurants | Cuina creativa
  • preu 3 de 4
  • Esquerra de l’Eixample
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Fermí Puig

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

El seu nom és un baluard de la cuina tradicional catalana ben entesa i amb 'savoir faire'. L’experiència ho és tot, diuen, i en el cas de Fermí Puig es tradueix en marca de qualitat, respecte per les receptes clàssiques i precisió en les coccions i els gustos. Ja fa uns quants anys que Puig, juntament amb el seu inseparable cap de sala, Alfred Romagosa, va obrir aquest restaurant. Una fórmula a bon preu, tant al migdia com a la nit, i un servei servei, acollidor, amable i amb vocació. Puig eleva a alta categoria plats com un capipota amb samfaina, un rostit, uns calamars amb cigrons i una escudella amb galets i pilota.

Detalls

Adreça
Balmes, 175
Barcelona
Transport
Gràcia (FGC)
Preu
€€€
Horaris
Dg. a dc. de 13 h a 15.30 h, dj. a ds. de 13 h a 15.30 h i de 20 ha 22.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà