Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Feu Sant Antoni de tapa en tapa

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Feu Sant Antoni de tapa en tapa

Torna la ruta de tapes pel barri de Sant Antoni i, aquest any, també amb tapes vegetarianes!

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Un any més torna el Tapantoni a Sant Antoni, la ruta de tapes que et proposa recórrer els millors establiments de restauració del barri a un preu d’allò més temptador. Aquesta edició primaveral, a més, presenta com a novetat destacada tapes de luxe pensades per a paladars vegetarians.
Si gaudir de l’oferta d’oci al barri de Sant Antoni sempre és un plaer, fer-ho durant el Tapantoni és tota una delícia. Un total de 44 locals, entre els quals es barregen els més moderns amb els de tota la vida, ofereixen tapa i beguda a 2,50 €. A més, una dotzena proposen tapes vegetarianes que no ens hem de perdre! I, si encara us quedeu amb gana, trobareu menús a un preu de 25 €. Per acabar-ho d’arrodonir, el Tapantoni inclou dos concursos: el primer, per votar el local amb la millor tapa o menú, i el segon, premiat amb vals de compra en els comerços del barri per un valor de 1.000 €. Us imagineu que us toca? Doncs tanqueu agendes fins al 28 de maig, i cap a Sant Antoni! ■

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising