Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Five Guys - Plaza Catalunya

  • Restaurants
  • El Raval
  • preu 1 de 4
  1. Five Guys
    FOTO: Maria DiasFive Guys
  2.  Five Guys
    FOTO: Maria Dias Five Guys
Publicitat

Time Out diu

Five Guys és un monstre casolà. Això assegura el seu director general a Espanya, Daniel Agromayor. I tenen botiga emblema a Barcelona, a Plaça catalunya, una més d’un exèrcit de mil restaurants de 'fast food.' “Us preparem una hamburguesa com jo l’hi faria a la mare”, diu. Costa trobar arguments en contra. Primer, no tenen congelador. “Només tenim nevera, i el producte ens arriba fresc cada dos dies”, explica. Segon, perquè “al matí, els empleats comencen a pelar patates i picar verdures”.

Davant l’opacitat de 'Macllocs' on llisquen paquetets de no se sap on, et cuinen davant dels nassos: un eixam de treballadors brasejant hamburgueses i fent cadena mecànica, no pas robòtica. A la planxa –amb el greix de la vedella irlandesa– i muntatge davant del client.

Tenen la mateixa carta des del 1986 –quan van obrir la botiga cinc germans de Virgínia– i desafien els límits de l’autocontrol: podeu optar per un veggie sandwich (4,75 euros) o per la de la foto: 210 grams de boví (9,45 euros) i triar quinze 'toppings' vegetals gratis. Boníssima: el pa no es trenca i la verdura té gust de verdura. Porcada suprema: per 3,35 euros, refrescos il·limitats. Mescleu soda de cirera amb cola de pomelo! I cosa curiosa, teniu cacauets gratis. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Barcelona
Transport
M: Catalunya
Horaris
Cada dia de 10 a 2 h. Dv. i ds. fins 3 h.
Publicitat
També t'agradarà