Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fogons al carrer? Sí, al Born Street Food!

Fogons al carrer? Sí, al Born Street Food!

Prepareu l'estómac perquè els dies 14, 15 i 16 de juny la gastronomia del Born envaeix el Pla de Palau per oferir-nos els millors sabors del barri (i moltes sorpreses més!)

Born Street Food
1/4
Born Street Food
Born Street Food
2/4
Born Street Food
Born Street Food
3/4
Born Street Food
Born Street Food
4/4
Born Street Food
Per Time Out en col·laboració amb BCN Born Gourmet |
Advertising

Heu llegit Born Street Food i ja heu sentit com us rugia la panxa d'imaginar les brutalitats gastronòmiques que hi trobareu? Parlar de l'estiu és parlar del Born Street Food i no hi ha millor manera de començar el mes de juny que amb els millors plats del barri reunits en un sol lloc! Els dies 14, 15 i 16 de juny de 12 h del matí a 12 h de la nit, el Pla de Palau serà l'escenari d'aquesta festa gastronòmica organitzada per Barcelona Born Gourmet que aquest any celebra la seva cinquena edició. 'Showcookings', nous sabors, plats que els vostres paladars no oblidaran mai i una exposició de fotos sense precedents! Tampoc faltaran, com cada any, la bona música, la cervesa Estrella Damm ben fresqueta i una bona selecció de vins i caves. Continueu llegint perquè us expliquem tot el que trobareu i no us voldreu perdre d'aquests tres dies de 'foodie' festa.

Què no us podeu perdre:

La graella basca dels germans Viñaspre

No hi ha Born Street Food sense la graella basca de Sagardi fumejant. Els germans Viñaspre, tots uns mestres en l'art del foc i la carn de qualitat, no pararan de rostir quilos i quilos de vaca vella durant 3 dies. Fum, brasa i un entrepà per autèntics ‘meatlovers’.

Les paelles històriques del 7 Portes

És una de les grans novetats d'aquest any, la incorporació a Barcelona Born Gourmet d'un restaurant amb 183 anys d'història que s'estrenarà al Street Food amb la seva reconeguda Paella Parellada. Un plat amb història que et cuinaran als teus morros!

Advertising

Els formatges artesans d'Eva Vila

Si algú sap de formatges són els amics de La Teca, la botiga gourmet de Vila Viniteca, on l'Eva Vila us seleccionarà uns fantàstics formatges artesans, de petits elaboradors i tots ells premiats. Per sibarites del formatge.

Peix blau directe de la Confraria

Un altre clàssic és la Confraria de Pescadors de Barcelona que durant tres dies surten de la llotja per portar-nos el seu peix blau acabat de pescar, directe de barca, per fregir-lo al moment al Born Street Food amb el patró major Jose Manuel Juárez al capdavant. Una oportunitat única.

Advertising

Pulled pork d'Oriol Rovira

Si parlem del concepte de ‘street food’, no pot faltar el mític ‘pulled pork’, i si a més, te'l prepara l'Oriol Rovira amb porcs de la seva granja de Sagàs rostits durant hores a la mateixa plaça... què més pots demanar?

El tacos mexicans de Joan Bagur

Diuen que són uns dels millors tacos de Barcelona i pot ser perquè estan fets amb tortillas nixtamalitzades a casa i fetes a mà, o perquè el xef Joan Bagur va aprendre la recepta directament de les antigues ‘mayoras’ mexicanes. El fet és que la ‘cocihinita pibil’ de l'Oaxaca és ja tot un símbol del Born Street Food que no pots deixar de provar.

Advertising

Les costelles amb mel i mostassa de Dani Rueda

És un plat que repeteix perquè en el passat Born Street Food va ser un èxit. Costelles de porc ibèric fetes al moment amb mel i un toc de mostassa. Es desfan a la boca, un clàssic del Tapeo de Dani Rueda per llepar-se els dits.

El KM0 de Zero Patatero

És un altre de les novetats d'aquest any i una de les grans estrenes en el món gastronòmic de la ciutat. L'aposta per les verdures km0 i la cuina creativa del xef Luca Marongiu al Zero Patatero s'estrenarà al Born Street Food amb plat d'aquells de treure's el barret: albergínia blanca del Maresme, fumada glacejada amb sucós de cansalada eco i picada de verdures.

Advertising

I molt més...

I això no 's'acaba aquí, al Born Street Food també podreu gaudir dels entrepans gourmet de Sagàs Pagesos i Cuiners, un autèntic Marmitako de bonítol d'Euskal Extea Taberna, la truita de patates "manchada" amb xoriço de la Bodega Vidrios y Cristales, els arrossos del 1881 per Sagardi o les ja clàssiques sardines a la graella d'ORIO Gastronomia basca, entre d'altres. Tampoc faltaran com cada any la bona música, la cervesa Estrella Damm ben fresqueta i una bona selecció de vins i caves. Així que no hi pots faltar!

Advertising