Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fonda Espanya

  • Restaurants
  • El Raval
  • preu 3 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Restaurante_FONDA_ESPA_A.jpg
Fonda Espanya
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Un viatge al modernisme en un emplaçament històric al Raval, projectat i decorat per Domènech i Montaner i de la mà d’un dels grans dels fogons, Martín Berasategui. Un luxe d’àpat que cal tastar sí o sí! La Fonda Espanya presenta la tradició modernitzada i té el seu màxim exponent en el producte de la terra, marca de la casa.

El xef Germán Espinosa, artífex de la carta, encara l'alta cuina i la cosa moderna des d'un angle de tradició popular que desarma i conquereix el paladar. Això és cuina de sucar pa amb recursos tecnoemocionals que es fan servir de manera precisa i meditada, i que et fan saltar la memòria gustativa enrere i alhora la galvanitzen. Exemple top: un ravioli de gamba vermella amb salsa de ceps i aire de trompeta de la mort. I la relació qualitat-preu és extraordinària, en un menú de deu passes on t'embadaleixes comparant l'estètica del plat amb els trencadissos modernistes. Encara que també hi podeu fer un menú de migdia o un recorregut més curt, però sempre excel·lent. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Sant Pau, 9-11
El Raval
Barcelona
08001
Transport
Liceu (Línies: L3)
Preu
€€€
Horaris
De 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà