Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fonda Espanya

Fonda Espanya

Restaurants, Cuina creativa El Raval
Recomanat
4 de 5 estrelles
5 de 5 estrelles
(1Comentari)
Restaurante_FONDA_ESPA_A.jpg
Fonda Espanya

Dinar a la Fonda Espanya és un dels luxes que es pot donar un bon vivant d’aquesta ciutat, però no pel preu, sinó pels components que transformen aquesta fase del dia en un moment agradable i inoblidable. S’hi ha d’entrar amb la mentalitat de passar un moment rodejat de bon gust. Per l’estil del menjador, espai modernista, originalment projectat i decorat per Domènech i Montaner, i per la bona oferta gastronòmica de la mà d’un dels grans cuiners del país, Martín Berasategui. 

Als fogons hi ha Germán Espinosa, un xef barceloní que ha assimilat al 200% la filosofia
de Berasategui, la de mesclar l’avantguarda lúdica amb el sabor i la tradició. "Tenim les arrels en la tradició, però amb molts de sabors forts, plens de contrastos", explica el xef. I de sabors en sap allò que en diuen un 'rato', vaja: aquest home va guanyat el concurs Tast a La Rambla 2015 amb un caneló de pollastre de corral amb crema d'ou de reig.

Inspirat en la majestuosa sala modernista de Domènech i Montaner, Espinosa ha desenvolupat un luxuriant menú degustació de quinze plats –amb al·lusions directes a les sirenes moderites en plats com el turbot al pil-pil– ambiciós i creatiu però amb els peus al producte de la terra: tasteu delicadeses amb geni i caràcter com l'entrepà de pell de porc cruixent o el risotto de capipota amb anguila fumada i compota de poma.

També podeu optar per un altre menú més curt i econòmic, però no menys saborós, que passa per tres plats: per posar un exemple, un arròs de muntanya (botifarra de perol i ceps!), peix (bacallà amb crema de formatge fumat i espàrrecs amb vainilla) i carn (filet de porc amb cansalada ibèrica) més postres, petit fours i copa de vi. Jugada guanyadora. 

Publicat

Lloc de la ubicació Fonda Espanya
Contacte
Adreça Sant Pau, 9-11
El Raval
Barcelona
08001
Horaris De 13 a 16 h i de 20 a 23 h
Transport Liceu (Línies: L3)
Static map showing venue location

Average User Rating

5 / 5

Rating Breakdown

  • 5 star:1
  • 4 star:0
  • 3 star:0
  • 2 star:0
  • 1 star:0
LiveReviews|1
1 person listening

Es menja absolutament bé. El servei acurat i amable. El local es modernisme pur. L'única pega, la li.luminacio poc intima i que des de la taula es veu el cartell intermitent del basar del davant que contrasta absolutament amb el modernisme. Una cortina hi faria força bé.