Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fonda Pepa

Fonda Pepa

Restaurants, Catalana Vila de Gràcia
Fonda Pepa
1/2
Foto: Ricard Martín Fonda Pepa
Fonda Pepa
2/2
Foto: Ricard Martín Fonda Pepa

Time Out diu

Algú deia que el capipota no queda bé a Instagram? No pas el de la Fonda Pepa: una exuberant elaboració en què el col·lagen de la vedella va amb pop, i es banya en una bullabessa amb fonoll marí i el record de mostassa de l’estragó fresc. Molt fotogènic, però encara més bo. Una delícia que marca el camí de Paco Benítez (Noma, L’Eggs) i Pedro Baño (Caelis, Lluçanès).

Són a la 'deep' Gràcia, on hi va haver la fonda Cal Robert durant 27 anys, i el 2021 van obrir-hi ells. “Més que cansats de l’alta cuina, estàvem tips d’estar en projectes d’altri i grans grups. Vivim a Gràcia, volem sostenibilitat i fer feina de proximitat, comprar al comerç del barri”, explica Baño.

Amb l’Elena Archer rere la barra, són tres cuiners que alhora fan el servei. Benítez és mexicà del DF: “Hi ha un punt de connexió de Mèxic amb la picada catalana i el xup-xup”, diu, i això es fa explícit en un concepte meravellós com els peus de porc amb mole, o unes galtes de xai antològiques: desossades i tallades com peces de broqueta, van marinades en espècies ras-alhanut (el pincho moruno) i amb un puré de celerí, fetes al Josper, gran aliat de la fonda d’alta volada. Plats abundants per uns 14 euros, i els dissabtes us hi esperen esmorzars de forquilla tradicionals a preus de bar de iaio. I vins a copes excel·lents... per poc més de dos euros. Visca la pepa!

Detalls

Adreça Tordera, 58
Barcelona
08012
Transport M: Joanic
Contacte
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers