Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Food Exlorers Tast Barcelona

San Miguel Food Explorers Barcelona Tast 2016 la cita dels gurmets

Al Food Exploreres Tast la cervesa i les bones tapes són les protagonistes. Us donem 6 raons per anar al Museu Marítim i tastar tapes especials de restaurants com Ca L'Enric, Alvart, Casa Delfín o l'Hisako.

Time Out en col·laboració amb San Miguel
Publicitat

Podreu visitar el San Miguel Food Explorers Barcelona Tast Barcelona entre l'1 i el 4 de setembre al Museu Marítim. Descobriu combinacions originals de tapa i cervesa amb les creacions d'alguns dels millors xefs de la ciutat. Ah, i també podreu veure classes magistrals del xef Jordi Cruz i el cocteler Javier de Las Muelas. Apunteu: obren de 12 a 16.30 h i de 20 a 24 h.

Tapes amb aires barcelonins

1. Tapes amb aires barcelonins

Preneu bona nota de les tapes que podreu tastar, i comenceu a fer llista: escollir serà difícil! Sara Valls, xef de la Bodega Granados, us proposa una coca de sardina marinada amb cítrics, mentre que Mario Melone del restaurant Story farà un platillo amb cubs de bacallà confitat amb crosta de pa i cansalada amb salsa d'anxoves i tàperes. Totes les tapes estaran maridades amb una canya de San Miguel.
... i també internacionals

2. ... i també internacionals

També podreu tastar tapes amb un toc internacional com la que us proposa el Chéri i el seu xef Eduardo Ivars, amb un clar accent francès: 'feuille' de pop i gambes amb maionesa, kimchi i aire de San Miguel. La taverna japonesa Hisako portarà el seu xef Jun Fukuyama, que farà una tapa d'aburi toro, ventresca de tonyina amb salsa d'erissó de mar.
Propostes innovadores

3. Propostes innovadores

Encara us queda gana? Més propostes! Alvar Ayuso, al front del restaurant Alvart, presentarà una tarrina de foie i vedella amb ceba fermentada i avellana. A Casa Delfín, han preparat una tapa de mandonguilla de calamars amb pa de sípia amb salsa tereyaki i maionesa de cúrcuma. També podreu tastar l'original ensaladilla de bacallà de la Bodega La Peninsular i el seu xef Sergio Gil.
Jordi Cruz i Javier de Las Muelas
© Ivan Giménez

4. Jordi Cruz i Javier de Las Muelas

Dijous de 13 a 14 h podreu asistir a la classe magistral de Jordi Cruz, un dels cuiners més importants de Barcelona i una celebritat amb els seus restaurants: Àbac i Angle. Podreu veure quines són les seves tècniques culinàries i com marida els seus plats amb la cervesa San Miguel. Divendres de 20 a 21 h podreu veure una altra master class, en aquest cas amb Javier de Las Muelas, un dels coctelers més importants de l'Estat.
 Exhibició de tiratge de cervesa

5.  Exhibició de tiratge de cervesa

Acceptem-ho, qualsevol d'aquestes tapes entren millor si estan acompanyades d'una bona cervesa. Ai... però tirar bones canyes no és senzill i a vegades bevem gots sense cos ni escuma. És per això que al Food Explorers Barcelona Tast també s'ha organitzat exhibicions de tiratge de cervesa per a què professionals i usuaris aprenguem a servir-les al punt.
El lloc

6. El lloc

Fer aquest esdeveniment al Museu Marítim és tot un encert. El Museu mereix una visita, ja que els arcs i voltes de les antigues drassanes representen un dels exemples millor conservats de l'arquitectura gòtica civil a l'Estat espanyol. En aquest cas també haureu de fer un cop d'ull al mobiliari que ha dissenyat l'estudi Lázaro Rosa-Violán.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat