[title]
La pizzeria Four Corners, situada a l'hotel The Hoxton a Poblenou, practica l'estil pizza de Detroit. I això què és? Doncs una pizza quadrada i esponjosa, amb una vora altíssima i cruixent que es deixa menjar millor que la tradicional napolitana. I que sol enfornar-se en motlles quadrats metàl·lics, que en origen eren les típiques safates de metall per posar sota els cotxes que perdien oli.
La carta l'ha dissenyada ni més ni menys que Anthony Falco, guru nord-americà de la pizza, que compta amb fites com la 'hipsterització' gurmet de la pizza napolitana, a l'emblemàtica Roberta's de Brooklyn, cap allà el 2009. Val la pena, la pizza de Four Corners? Molt. No embafa gens, al contrari: és lleugera i esponjosa, i els talls són enormes, amb grans alvèols que delaten una fermentació llarga. I les receptes són delicioses: la vodka meatball, amb mandonguilles, salsa de vodka, parmesà, pecorino, cheddar i alfàbrega, és una bogeria, i tampoc es queda enrere la de mortadel·la amb pesto de festucs.