Frankie Gallo Cha Cha Cha
Time Out diu
Una altra aventura gastro dels germans Colombo. Aquests venecians, que ja triomfen de fa temps amb el seu Xemei al Poble-sec, dediquen tot un restaurant al Raval a un dels plats més famosos de la cuina italiana: la pizza. De farina ecològica i massa mare en fan la base i la culminen amb, per exemple, cansalada curada a casa o una mozzarella exquisida, tot i que aquesta pizza val la pena menjar-la blanca (sense tomàquet): de seguida notareu per què! La pizza amb formatge blau, poma i porros és fantàstica, sublim i delicada, i per als amants de la tòfona, una de carbonara. També fan uns entrants que són un preàmbul a l’entrada de Pavarotti –un bistec tàrtar Xemei o una búfala fantàstica– i per a qui no vulgui pizza, una escalopa milanesa.
Detalls
Adreça |
Marquès de Barberà, 15 El Raval Barcelona 08001 |
---|---|
Transport | Liceu (M: L3) |
Preu | € |
Contacte | |
Horaris | Cada dia de 19 a 2 h. |