Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Fukamura

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
  1. Fukamura
    © Inigo SomovillaFukamura
  2. Fukamura
    Inigo SomovillaFukamura
Publicitat

Time Out diu

Intimitat nipona

El 'sushimaster' Daisuke Fukamura, que es va donar a conèixer a Espai Kru, Icho i Shibui, ha
iniciat una nova aventura en solitari en un petit i acollidor restaurant japonès a Gràcia en el que cerca retrobar-se amb la cuina tradicional del Japó amb influències mediterrànies i un tracte proper amb el client. Cal destacar que Fukamura va començar la seva professió a Asakusasa, un dels barris més populars de Tòquio, i es va especialitzar en sushi i calent al Asakusa Sushi Sei, un restaurant centenari.

Després de portar les regnes de restaurants de gran aforament, Fukamura té tan sols capacitat per a 18 comensals. Tenint en compte la seva trajectòria, la cuina compleix les expectatives de sobres: receptari tradicional nipó –producte superlatiu– amb tocs mediterranis i autorals. Sí, el sushi és per treure's el barret, però també convé provar la sopa de miso amb brou de bou i bolets de temporada, el tataki de tonyina amb crema de coliflor amb yuzu, o el filet saltat amb shiitake.

Detalls

Adreça
Carrer de Còrsega, 479
Barcelona
08025
Contacte
930 233 643
Transport
M: Joanic
Preu
30 €
Horaris
De dt. a dg. de 13 a 16 h i de 20 a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà