Fukamura
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
El 'sushimaster' Daisuke Fukamura, que es va donar a conèixer a Espai Kru, Icho i Shibui, ha
iniciat una nova aventura en solitari en un petit i acollidor restaurant japonès a Gràcia en el que cerca retrobar-se amb la cuina tradicional del Japó amb influències mediterrànies i un tracte proper amb el client. Cal destacar que Fukamura va començar la seva professió a Asakusasa, un dels barris més populars de Tòquio, i es va especialitzar en sushi i calent al Asakusa Sushi Sei, un restaurant centenari.
Després de portar les regnes de restaurants de gran aforament, Fukamura té tan sols capacitat per a 18 comensals. Tenint en compte la seva trajectòria, la cuina compleix les expectatives de sobres: receptari tradicional nipó –producte superlatiu– amb tocs mediterranis i autorals. Sí, el sushi és per treure's el barret, però també convé provar la sopa de miso amb brou de bou i bolets de temporada, el tataki de tonyina amb crema de coliflor amb yuzu, o el filet saltat amb shiitake.
Detalls
Adreça |
Carrer de Còrsega, 479 Barcelona 08025 |
---|---|
Transport | M: Joanic |
Preu | 30 € |
Contacte | |
Horaris | De dt. a dg. de 13 a 16 h i de 20 a 23.30 h |