Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Fukamura

Fukamura

Restaurants
Fukamura
1/2
© Inigo SomovillaFukamura
Fukamura
2/2
Inigo SomovillaFukamura

Time Out diu

Intimitat nipona

El 'sushimaster' Daisuke Fukamura, que es va donar a conèixer a Espai Kru, Icho i Shibui, ha
iniciat una nova aventura en solitari en un petit i acollidor restaurant japonès a Gràcia en el que cerca retrobar-se amb la cuina tradicional del Japó amb influències mediterrànies i un tracte proper amb el client. Cal destacar que Fukamura va començar la seva professió a Asakusasa, un dels barris més populars de Tòquio, i es va especialitzar en sushi i calent al Asakusa Sushi Sei, un restaurant centenari.

Després de portar les regnes de restaurants de gran aforament, Fukamura té tan sols capacitat per a 18 comensals. Tenint en compte la seva trajectòria, la cuina compleix les expectatives de sobres: receptari tradicional nipó –producte superlatiu– amb tocs mediterranis i autorals. Sí, el sushi és per treure's el barret, però també convé provar la sopa de miso amb brou de bou i bolets de temporada, el tataki de tonyina amb crema de coliflor amb yuzu, o el filet saltat amb shiitake.

Publicat

Detalls

Adreça Carrer de Còrsega, 479
Barcelona
08025
Transport M: Joanic
Preu 30 €
Contacte
Horaris De dt. a dg. de 13 a 16 h i de 20 a 23.30 h

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening