Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gallo de Oro

  • Restaurants
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Atún 3 xiles
Foto: Erica AspasAtún 3 xiles
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Obert el 2017, és el projecte d’un xef que va ser pioner a posar una falca d’autèntic Mèxic amb l’enyorat La Coronela, al Born, quan només teníem el tex-mex. El Gallo de Oro va obrir "com un restaurant de cuina mexicana amb un esperit contemporani. La pandèmia ens va fer simplificar la carta, però a poc a poc tornem a la creativitat", explica Víctor Muñoz.

Ho tastes quan veus el petit –però sorprenent– gir que ha imprès als tacos de ‘cochinita pibil’: després de guisar la carn, li ha fet un cop de planxa. Resultat: tens interior de xup-xup melós amb crosteta cruixent. Tot fet al moment: des d’un excel·lent menú de migdia euros, fins a uns tacos pantagruèlics, amb carn de ‘bistec encebollado’, que justifiquen una visita i tot un àpat. Per cert, els dijous hi trobareu sempre ‘tortas ahogadas’, el fabulós entrepà que neda en suc

Res de tex mex, viatjareu per tot el país a través de plats típics de Oaxaca, Yucatán i el Pacífic i molt ben cuinats. Comenceu amb una michelada –picanteta i deliciosa– i demaneu la tonyina amb tres xilis –estil tataki– per entendre, i respectar, aquest picant ancestral.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Carrer de Nàpols, 266
Barcelona
08025
Contacte
93 807 26 75
Transport
Sagrada Família (L2 y L5)
Horaris
Dt, dc, dj i dl de 13 a 16 h i de 20 a 23 30 h. Dv i ds de 13 a 23.30 h
Publicitat
També t'agradarà