Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gat Blau

Gat Blau

Restaurants
gat blau
1/3
Gat Blau
2/3
© Gat BlauGat Blau
Gat Blau
3/3
Foto: Carlos PericásGat Blau

Time Out diu

Si la crisi ha tingut una cosa bona, és aquesta: el redescobriment del producte humil. O més que de redescobriment, seria més correcte parlar de reivindicar el material no noble. Partint des d'un "punt de vista radicalment ecològic, de temporada i de km 0", que és el que explica Pere Carrió que aplica al Gat Blau, els resultats poden ser meravellosos: "Una papada de porc ecològic costa 4 euros. Un quilo de cigrons eco, 3 euros. L'entrecot és car, però podem fer tàrtar de parts menys nobles". I a fe que ho aconsegueixen. Fan la petita gran pirueta d'un menú ecològic, tradicional i creatiu d'11,50 euros on sis de les vuit opcions són vegetarianes. I cada dia varia! La gamba de Palamós no es troba a faltar davant filigranes com un melós caneló de vedella embolcallat amb carbassó, o un coulant de patata emmascarada. A les nits, sopars d'alta cuina propera per 25 euros.

Publicat

Detalls

Adreça Comte Borrell, 122
Eixample Esquerre
Barcelona
08015
Transport Urgell (M: L1)
Contacte
Horaris Dl. tancat. Dt. de 13 a 16 h. Dc. a ds. de 13 a 16 h i de 20.30 a 22.30 h. Dg. tancat.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening