Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gaudeix a zero

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Moritz 0,0
Oriol Miralles

Gaudeix a zero

L’aigua de Moritz 0,0 és l’opció ideal per als amants de la bona cervesa que no volen o no poden beure alcohol

Advertising

Cada cop ens preocupem més del nostre benestar, i estem menys disposats a renunciar al nostre estil de vida i els nostres costums. Sabem que podem tenir-ho tot: prendre una cervesa i sentir-nos bé, practicar esport, controlar les calories –si ens dona la gana–, regalar-nos un caprici durant l’embaràs...

L’Aigua de Moritz 0,0 és una opció genial per a qui vulgui apuntar-se al corrent de la bona vida sense privar-se d’una bona cervesa. S’elabora amb aigua mineral del Montseny, seguint el mateix procés i amb els mateixos ingredients que la Moritz tradicional (aigua, malta, llúpol i llevat), però suprimint-ne totalment l’alcohol en un procés posterior.

La reconeixereu pel seu característic color pàl·lid, gairebé cristal·lí, i la seva aroma amb notes florals de roses fresques, litxi i flor de llúpol de Saaz, que li donen un toc sofisticat. En boca té un cos mitjà, amb un sabor lleugerament amarg de fruites madures i un retrogust de cereal lleugerament torrat. Per gaudir-ne al màxim, demaneu-la en un got ampli que permeti apreciar-ne tots els seus matisos aromàtics.

Les dones embarassades i lactants, com tothom que hagi de renunciar a l’alcohol imperativament, també l’apreciaran. A més, heu de saber que l’Aigua de Moritz 0,0 no només hidrata, sinó que el seu contingut en minerals restableix l’equilibri electrolític ajudant a la recuperació orgànica i muscular després d’una sessió d’esport. I siguem sincers, moltes vegades això de quedar a entrenar amb els amics és l’excusa per poder posar-se al dia, i no són poques les vegades que s’acaba en una terrasseta amb una cervesa fresca a la mà.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising