Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Gelatomania

  • Restaurants
  • Sant Antoni
Gelatomania
Foto: Maria DiasGelatomania
Publicitat

Time Out diu

Al neó del local hi diu 1984, però el local va obrir el 2012. La vida geladera de la Roberta Bernasconi, de la Llombardia, té bemolls. El seu pare va obrir la seva Gelatomania a Milà el 1984, quan ell ja en tenia 58. I quan el fill de la Roberta va anar a estudiar a Barcelona, ella –que havia estudiat cinema però vivia a Gran Canària fent gelats– el va acompanyar.

Peripècies a part, els gelats són fantàstics, bé siguin els sabors clàssics –fins a 25 de diferents– o invents que dosifica amb comptagotes, com el de crema de mascarpone amb poma. Sense voler ser pretensiosa, afirma posseir "la clau d’un bon gelat: bon producte i l’equilibri entre greix, sucre i aire". Té l’obrador a la vista, i és generosa; dues boles artesanes a 3 euros. No escatima "en l’ingredient més car d’un gelat a Barcelona: l’electricitat!".

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Avinguda Mistral, 64
Sant Antoni
Barcelona
08015
Transport
Plaça Espanya (M: L3, L2, L8)
Horaris
De dl. a dj. de 13 a 21.30 h. De dv. a dg. de 12 a 22.30 h.
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà