Aquest centre de negocis, que aposta fort per l’elevada qualitat del seu restaurant, s’està convertint en una espècie de refugi per a sibarites, per una oferta culinària molt imaginativa, resultat d’una combinació de tradició i d’avantguarda, de mar i de masia. Un equip dirigit pel xef Mariano Citterio, integrat per Matias González i Marc Ausiró proposa un menú diari al migdia molt interessant i saborós, que també funciona de nit –tot i que només per encàrrec–, en un marc elegant i modern, on destaca un jardí vertical i dues terrasses; una d’elles aèria, amb barra, i que promet ser un bon punt de trobada el proper estiu. El club és privat, però el restaurant és públic i serveix de reclam per a empresaris que aspiren a internacionalitzar-se.
Pel que fa a l’oferta “aquí es menja el producte”, s’enorgulleix Citterio, que basa la majoria dels seus plats en ingredients recoŀlectats al seu propi terrat, on hi ha instaŀlat un hort urbà que el proveeix de verdures mini i patates, herbes i espècies.
En darreres visites vam poder apreciar-les en el plat Horta, una acolorida i gustosa amanida amb productes del terrat i amb sardines de la costa catalana en tempura, amb verdures mini, germinacions i flors del sobreàtic. Són notables els arrossos, sobretot el caldós d’escamarlà de la costa i el jarret de wagyu, un plat gairebé fix en un menú que varia setmanalment. És un jarret amb 90 hores de cocció lenta, que finalment es desfà a la boca amb tots els sabors i textures exaltades al màxim.
La presentació és un altre dels tocs que ressalten d’aquesta oferta, com una llauna on es presenta una tonyina poc feta, amb maionesa de miso i xirivies minis de l’hort amb una salsa de pebrot de Padró, tot servit sobre pedres gelades. La fulla de la fava en tempura, guarnició d’unes gambes exquisides, va ser un altre toc sorprenent.
Com un xai presentat sota una campana de cristall, que tanca en la seva presentació un fum fet amb fusta de barrica Jack Daniel’s... Tot sense que aquests recursos espectaculars espatllin o disminueixin l’autèntic gust dels components del plat, ans al contrari. La sommelier Fanni Fiolleau té molt al dia una carta de vins d’altura, en sintonia amb la bona cuina oferida. Tot plegat, una bona estona amb una cuina exquisida, en un ambient que frega el luxe.