Un pla familiar: una sessió de cinema al Verdi i després fer un mos a l’Entre Hores, al costat. Doncs els mateixos propietaris han obert Ginger & Seltz, una bodega flexitariana al cor del barri. L’italiana Alice Torriano, una de les propietàries, ens explica que "on fossin els vegetarians i els vegans qui tinguessin la major part de les opcions, i no pas a l'inrevés, com sol passar." A Ginger & Seltz, el 80% de la carta és vegetariana o vegana, i l’altre 20% inclou també algunes opcions de peix, per això s’anomenen flexibodega.
Malgrat ser italians, no volien fer un local típicament italià, però sí que han incorporat algunes coses a la seva carta que demostren el seu origen com ara un Aperol Spritz fet amb la mestria italiana o una burratina amb salsa de pebrot per llepar-se els dits. Entre els seus plats més exitosos hi ha uns 'nachos' amb jackfruit, una fruita d’Indonèsia (terra de molts vegetarians) que té un sabor molt neutre i que agafa el gust de la salsa amb el que es cuina. En aquest cas, salsa barbacoa. O bé una endívia amb gorgonzola senzilla però deliciosa o una torrada de sobrassada vegana, amb base de patata i amb espècies com ara pebre vermell, acompanyat de Camembert i ceba caramelitzada.
També han trobat la fórmula per fer sashimi vegà, a base d’una proteïna de pèsols i verdura que aconsegueix una textura i un gust molt semblant a la tonyina o al salmó. I tot plegat ho fan sense tenir cuina, per això és una vermuteria i enoteca. Veureu que tenen una carta extensa de vins de tota mena, sobretot orgànics i naturals, molts d’ells catalans. Destaca el blanc de la Terra Alta i negre del Montsant. Vegans i vegetarians, teniu un nou local d'allò més 'friendly'. Hi podeu anar tranquil·lament amb els vostres amics omnívors, que gaudireu d'una cuina italiana que va més enllà dels carbohidrats.