Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Ginger & Seltz

  • Restaurants
  • preu 2 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Ginger & Seltz
    Foto: Ginger & Seltz Ginger & Seltz
  2. Ginger & Seltz
    Foto: Ginger & Seltz Ginger & Seltz
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Un pla familiar: una sessió de cinema al Verdi i després fer un mos a l’Entre Hores, al costat. Doncs els mateixos propietaris han obert Ginger & Seltz, una bodega flexitariana al cor del barri. L’italiana Alice Torriano, una de les propietàries, ens explica que "on fossin els vegetarians i els vegans qui tinguessin la major part de les opcions, i no pas a l'inrevés, com sol passar." A Ginger & Seltz, el 80% de la carta és vegetariana o vegana, i l’altre 20% inclou també algunes opcions de peix, per això s’anomenen flexibodega.

Malgrat ser italians, no volien fer un local típicament italià, però sí que han incorporat algunes coses a la seva carta que demostren el seu origen com ara un Aperol Spritz fet amb la mestria italiana o una burratina amb salsa de pebrot per llepar-se els dits. Entre els seus plats més exitosos hi ha uns 'nachos' amb jackfruit, una fruita d’Indonèsia (terra de molts vegetarians) que té un sabor molt neutre i que agafa el gust de la salsa amb el que es cuina. En aquest cas, salsa barbacoa. O bé una endívia amb gorgonzola senzilla però deliciosa o una torrada de sobrassada vegana, amb base de patata i amb espècies com ara pebre vermell, acompanyat de Camembert i ceba caramelitzada.

També han trobat la fórmula per fer sashimi vegà, a base d’una proteïna de pèsols i verdura que aconsegueix una textura i un gust molt semblant a la tonyina o al salmó. I tot plegat ho fan sense tenir cuina, per això és una vermuteria i enoteca. Veureu que tenen una carta extensa de vins de tota mena, sobretot orgànics i naturals, molts d’ells catalans. Destaca el blanc de la Terra Alta i negre del Montsant. Vegans i vegetarians, teniu un nou local d'allò més 'friendly'. Hi podeu anar tranquil·lament amb els vostres amics omnívors, que gaudireu d'una cuina italiana que va més enllà dels carbohidrats. 

Paula Carreras
Escrit per
Paula Carreras

Detalls

Adreça
Planeta, 41
Barcelona
08012
Contacte
931 87 99 14
Transport
M: Fontana
Horaris
De dc. a dv. de 19 a 24 h. Ds. de 13 a 16 i de 19 a 24.30 h. Dg. de 13 a 17 h. Dl. i dt. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà