Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Goiko Grill

Goiko Grill

Restaurants, Hamburgueses
Goiko Grill
1/2
© Mariona HostenchGoiko Grill
Goiko Grill
2/2
© Mariona HostenchGoiko Grill

Time Out diu

Goiko Grill, propietat del veneçolà Andoni Goicoechea ha aterrat a Barcelona. Va obrir la primera a Madrid mentre feia de metge intern a l'hospital de La Paz. Va passar de treballar a un ritme demencial –compaginant guàrdies i graelles– a triomfar: encara que els principis van ser durs. "No entrava ni Déu, compaginava les guàrdies de l'hospital amb la feina al restaurant, arrivant a dormir al pàrking del local, era un ritme demencial". Ara bé, quan la graella va começar a rajar, Goico es va decantar pel 'burger joint'. Marcat per la influència vasca i veneçolana dels seus pares, a la carta s'hi pot trobar des dels tequeños –els bastonets de formatge veneçolans– fins a una hamburguesa de formatge Ardiona i pebrots del piquillo. I si voleu una barbaritat, tasteu la Threeler, una hamburguesa amb tres nivells de carn!

L'ascensió de Goiko Grill ha sigut brutal: els dos locals de Barcelona, l'altre a Aribau, 113, són el 20 i 21 que ha obert arreu d’Espanya! El secret són hamburgueses gegantines, però en què la mida no desmereix la carn ni la recepta: l'emblema de la casa és la Kevin Bacon, segons ells la burger més venuda d'Espanya: la carn es pica a la planxa, i es farceix amb bocins de bacon, ceba cruixent i 'cheddar'. Tenen unes vint hamburgueses diferents i un menú de dilluns a divendres que surt pels volts dels 12 euros.

Goicoechea posa l'accent en el fet que no fan franquícies: "És una empresa familiar, tenim la nostra manera de fer les coses, que és fer-les bé". 

Publicat

Detalls

Adreça Passeig de Sant Joan, 58
Barcelona
08009
Transport M: Girona
Contacte
Horaris Cadia dia de 1 a 17 h i de 20 a 23.30 h.
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers