GOUTHIER_4.jpg
Gouthier
  • Restaurants | Francesa
  • preu 2 de 4
  • Sarrià - Sant Gervasi
  • Crítica de Time Out

Ressenya

Gouthier

4 de 5 estrelles
Publicitat

Time Out diu

El Gouthier és un restaurant situat al vell Sarrià, en una plaça que respira aquelles aromes d’antics pobles. Fa anys que s’ha convertit en un referent en bivalves o, dit en cristià, en ostres portades de Marennes, Normandia, la Bretanya, Irlanda i el delta de l’Ebre. Però com que no només es viu d’ostres, el Gouthier també és un referent en conserves de qualitat, entre les quals es poden trobar una magnífica tripa de bacallà o un fetge de rap amb cogombre i alga wakame, en fumats amb un fum de valor universal, o en una oferta de formatges a l’altura dels degustadors més exigents. Qui després de llegir el diari estigui fins als nassos d’aquest país, el seu i el nostre o el dels maleïts universalistes, que vagi al Gouthier, tanqui els ulls i viatgi a França al preu d’unes ostres.

Amb el temps, el Gouthier ha anat incorporant a la carta noves conserves i plats preparats a la casa. A banda de sis ostres de tres llocs d’origen divers i de mitja terrina de foie gras semicuit Carpier, vam demanar un pop fumat amb festucs que em va deixar amb ganes de demanar el calamar amb carxofes.

Tot aquest reguitzell de sabors no tindria un efecte tan captivador sense un celler a la francesa, i és que els francesos són, en general, magnífics tastadors. Vins blancs, negres, xampanys, caves, vins dolços... el mostrari és ampli. Per acompanyar les ostres vaig demanar una copa de Baron-Fuenté Grande Réserve, un xampany intens i d’aroma atractiva.

Detalls

Adreça
Mañé i Flaquer, 8
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08017
Transport
Sarrià (FGC)
Preu
25€
Horaris
dts a diss 13 a 16h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà