Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Granja Elena

  • Restaurants
  • Crítica de Time Out
Granja Elena
© Ivan MorenoGranja Elena
Publicitat

Time Out diu

Des de fora, costa d'imaginar que rere la façana d'un bar a la Zona Franca s'hi amagui un dels millors restaurants de Barcelona, però així és. Obert com a granja i xarcuteria l'any 1974, la cuina de la matriarca Olga va posar les bases d'una alta cuina de barri d'immillorable producte que va ha fet un pas més enllà amb la segona generació, la dels seus fills Borja, Guillermo y Patrícia Sierra.

Hi trobareu plats de cullera amb una forta influència basca -Borja va treballar al Zuberoa d'Hilario Arbelaitz, un dels seus mestres- i sobretot un enginy i creativitat que fan que sobrepassin la tradició pero en mantinguin l'esperit. Amb un peu en la creació i un altre a la cuina de sempre, però sempre amb intenció i material gurmet. Exemple del primer cas, lluç amb suc d'espàrrecs, 'amontillado' i cloïsses. Del segon, canelons de Sant Esteve amb beixamel de tófona. I si no us voleu trencar al cap, un dels millors plats de capipota que mai menjareu. Els esmorzars també són superlatius.

Detalls

Adreça
Pg. Zona Franca, 228
Zona Franca
Barcelona
08038
Transport
Magòria/La Campana (FGC)
Preu
45-50 €
Horaris
De dl. a dv de 7 a 15.45 h Ds. de 7 a 12.45 h. Dg. tancat.
Publicitat
També t'agradarà