Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Gresca

Gresca

Restaurants, Cuina creativa L'Antiga Esquerra de l'Eixample
Recomanat
4 de 5 estrelles
2 de 5 estrelles
(1Comentari)
Gresca
© Cristina Reche Gresca

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Repertori de 'platillos' i tapes inspirats i viscerals.

Rafa Penya s'ha convertit en un líder gastronòmic indiscutible, en un cuiner de gran creativitat tant agosarada com amb els peus a terra. La seva cuina és molt creativa, però els plats sempre són suculents i reconeixibles. Com per exemple, el pop amb botifarra negra. O el colomí al gingebre. O la truita a les fines herbes, d'una bavositat perfecta embolcallada per cansalada del coll. Ja no és aquell petit bar amb un equip mínim. Però a canvi de l'ampliació, podeu menjar a la barra, davant de la cuina, i gaudir del xou de la seva cuina amb fons potents i esperit francès.

Publicat

Detalls

Adreça Provença, 230
Eixample Esquerre
Barcelona
08036
Transport Diagonal (M: L3, L5), Provença (M: FGC)
Contacte
Horaris Cada dia de 13.30 a 15.30 h i de 20.30 a 22.30 h

Els usuaris diuen (1)

2 de 5 estrelles
LiveReviews|1
2 people listening

Vaig anar a aquest restaurant, després de llegir molt bones crítiques. Tenia molt bones expectatives, però no es van complir. El menjar era escàs i el preu excessiu. De primer vam demanar uns bolets de temporada. El preu era segons mercat, però 18 euros és massa per un platet amb "quatre rossinyols". S'ha de dir, però que eren deliciosos. També vam demanar un ou amb patates, que aquest no ens va decebre. 


De segon vam demanar llobarro. El peix estava al seu punt, amb la pell torrada i l'interior sucós. La guarnició era massa pobre: només tres trocets de ceba de diferents tipus. El pa era testimonial i gairebé racionat. 


Per postres vam demanar un plat tradicional: xocolata amb oli. La composició del plat era interessant, però no destacava prou el gust de la xocolata ni de l'oli perquè hi havien posat gelat i festucs. 


Com a punt positiu, destacaria el servei: atent i simpàtic. El sommelier ens va recomanar un vi molt adequat als nostres gustos. De fet, el vi va ser el millor del sopar.