Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Guanya 1.000 euros per fer turisme rural amb el concurs #proximitatTOB

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Guanya 1.000 euros per fer turisme rural amb el concurs #proximitatTOB

Mostra'ns els establiments de Barcelona compromesos amb els productes de proximitat i gaudeix d'estades de turisme rural a la comarca de la Selva gratis

Per Maria Jose Gómez
Advertising

Els productes de proximitat –els produits a prop de casa, vaja– ofereixen un munt d'avantatges. Són més ecològics –s'inverteix menys energia en el seu transport–, més frescos –arriben abans als mercats i a la taula–, afavoreixen l'economia i el conreu de varietats locals... Molt bons motius per escollir-los sempre que sigui possible.

A Barcelona hi ha molts establiments que aposten per productes Km 0. Són botigues, supermercats, cooperatives de consum, restaurants, bars, food trucks... que posen a l'abast dels barcelonins el millor de les comarques catalanes. En coneixes? Segur que sí! Doncs si comparteixes el nom i l'adreça del local a través del Twitter, Instagram o Facebook amb l'hashtag #proximitatTOB participaràs en el sorteig d'un xec regal de 1.000 euros per gaudir d'estades de turisme rural a la comarca de la Selva al llarg del 2016. Tu triaràs l'allotament i les dates, i pots anar tantes vegades com vulguis, sempre que estigui dins del pressupost total dels 1.000 euros.

Envia les teves propostes amb l'hashtag #proximitatTOB i participa al concurs. Com més establiments diferents comparteixis, més oportunitats tens de guanyar. Hi ha de temps fins al 9 de desembre!

 

 
Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising