Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Guanya el menú que més t'agradi!

Set restaurants, set menús espectaculars amb algunes de les especialitats de cada casa. Tu només has de triar el teu preferit i creuar els dits per ser un dels afortunats!

Escrit per
Contingut patrocinat
Publicitat

T'agrada degustar platets de cuina catalana ben elaborada? Et venen de gust unes tapes d'allò més originals o prefereixes una hamburguesa com mai l'havies tastat? Amb el concurs que t'hem preparat el més complicat serà escollir.

Et presentem set menús exclusius de set restaurants de Barcelona que ho estan petant. Mira-te'ls bé, tria el teu preferit i pensa qui serà el teu acompanyant si ets un dels afortunats en guanyar-ne un. Et detallem els menús a sota del formulari. Hi haurà un guanyador per a cada menú i pots participar fins el dia 19 de desembre. No badis, pots guanyar una experiència gastronòmica inoblidable.

Set menús que t'alegraran el dia

Atapa-it

El restaurant Atapa-it –al carrer de Muntaner, 146– ofereix una carta creativa i divertida. Per elaborar les seves tapes utilitzen la barreja d'aliments frescos, gustos i sensacions. En aquesta ocasió ofereixen un menú degustació per a dues persones que us deixarà en xoc:

Per començar, uns encenalls de pernil de gla amb pa amb tomàquet. A continuació, salmó marinat amb gingebre i soja amb alvocat, unes 'gyozas' mar i muntanya, crema catalana de foie amb melmelada de préssec i una terrina de garrí confitat amb peres en textures. Una torrada amb crema de xocolata, oli i sal com a pre-postres i, de postres, un got de mojito amb xocolata blanca. Inclou aigua i ampolla de vi. 

Bastaix

Descobreix un punt de trobada entre el passat i el present al Born. A les taules del Bastaix –al Fossar de les Moreres– se serveixen plats que fusionen receptes mediterrànies, llatines
i d'autor.

Ofereixen un menú degustació per a dues persones on podeu triar un entrant, un segon i unes postres. Entre els plats a escollir hi ha delícies com el ceviche de corvina, el camembert al forn amb compota de poma i fruits secs, el carpaccio de filet de bou amb vinagreta de mostassa o els ous trufats amb patates i pernil, entre d'altres. Cada plat va acompanyat de dues copes de vins especialment escollits per aconseguir el maridatge perfecte. 

Publicitat

101 Mini burguers

Els amants de les hamburgueses al·lucinareu amb l'àmplia carta de 101 Mini burguers –a la Ronda de Sant Antoni, 51. Hi trobareu autèntiques receptes de butxaca entre dos panets que tampoc tenen desperdici. 

Per a l'ocasió, ofereixen un menú Combo Special One format per tres mini burgers a escollir entre tota la carta (excepte les dolces i la 101), una amanida i una mini burger de crema catalana, a més d'una beguda. Voldreu repetir! 

Ca l'Andreu

A Ca l'Andreu –al carrer del Bou de Sant Pere, 13– la cuina de mercat tradicional i amb tocs d’autor és la protagonista. Compten amb 14 anys d’experiència a la seva esquena i us delectaran amb un menú degustació sublim: 

Broqueta de llagostí amb salsa agredolça, caneló cruixent de cua de bou amb foie, ostra amb gelatina de soja, cresta de peus de porc ibèric, bolets i gambes, milfulls de brandada de bacallà amb olivada i ous de truita i una 'crêpe' de crema catalana amb taronja. El menú inclou vi, aigua, refresc o cervesa. 

Publicitat

Els Set d'en Joan

Tradició i modernitat s'uneixen a Els Set d'en Joan, al carrer de Mallorca, 6. La seva cuina, mediterrània i amb influències sud-americanes i orientals, està elaborada amb cura i passió.

El menú que ofereixen comença amb una copa de cava, pa de coca amb tomàquet, pernil ibèric i croquetes de gambes. A continuació, uns raviolis de llamàntol, eriçons i gambes; un bacallà amb all i oli gratinat i salsa 'chimichurri', secret ibèric amb gratinat de patata i, per arrodonir el menú, un milfulls de crema amb fruits vermells! Temptador, oi?

Napar Bcn

Napar Bcn

Si sou fans de la cervesa artesanal heu de saber que, al Napar, l’elabora in situ un mestre cerveser. Una cervesa preparada
amb paciència i dedicació, respectant el temps que requereix. 

El menú que proposen està format per tapes de luxe: olives amb 'mojo' NaparBCN, pa amb tomàquet, patates picants, 'guacamole' NaparBCN, 'hummus' amb crudités, calamars a l'andalusa, croquetes de pernil, bunyols de bacallà, aletes de pollastre picants amb crema agra i, per rematar-ho, coulant de xocolata amb gelat de malta, plàtan i gingebre. Acompanyeu els plats amb dues de les seves cerveses o una altra beguda. 

Publicitat

Sol Soler

A la Plaça del Sol, a Gràcia, hi trobareu el Sol Soler: un clàssic bar de tapes on treballen amb productes naturals i de proximitat per oferir receptes tradicionals combinades amb un toc cosmopolita.

El menú que ofereixen per a l'ocasió està format per patates braves Sol Soler, amanida grega, milfulls de patates amb gorgonzola, aletes caramelitzades, xampinyons al forn i unes postres a escollir entre brownie, pastis de pastanaga o pastís de formatge. Inclou també una cervesa, aigua o vi. 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat