1 M'encanta
Guarda-ho

Guanya un sopar per a dues persones al restaurant Niño Viejo, d'Albert Adrià

El premi també inclou un lloguer d'un fantàstic cotxe Abarth durant un cap de setmana, per acabar de convertir-ho en una experiència única! Time Out en col·laboració amb Turiauto.

1/4
2/4
3/4
Abarth
4/4

Albert Adrià va obrir fa un any una nova taqueria a Sant Antoni: el Niño Viejo és diversió pura. Els tacos són per llepar-se’n els dits, el de huitlacoche (fong del blat de moro), però sobretot les carnitas, costella i pell de porc. Però a més de tradició popular mexicana, hi ha el toc Adrià: El pollastró amb adob d’achiote i barbacoa al Josper és una de les delícies que si no les demanes, l’àpat és només mig àpat.

També podreu demanar les crispetes de cuixa de pollastre amb salsa de jalapeño, el formatge fos amb 'rajas poblanas', cebiche de pop, ostres, tacos, quesadillas i uns postres que us portaran al cel. El somni de qualsevol amant de la cuina mexicana!
 

Et convidem a un sopar per a dues persones en aquest magnífic restaurant amb la petjada Adrià. A més, per completar aquest magnífic sopar, també podreu gaudir d'un lloguer de cotxe Abarth tot el cap de setmana.

Concurs fet en col·laboració amb Turiauto, situat al carrer Santa Creu Calafell, 65, a Sant Boi de Llobregat.

 

Comentaris

6 comments
Pilar E
Pilar E

A vegades els reis venen avans d'hora.

Un regal inesperat ens fa tanta il.lusió com quan no aixecavem un pam de terra.

elena g
elena g

espero tenir sort! li dec un sopar mexicà a ma germanaaaa!!! :P

Elisabet G
Elisabet G

M'agradaria anar-hi x intentar conquistar un noi :p

Maria Carme E
Maria Carme E

M'encantaria!!! Vaig anar fa poc al Hoja Santa i és espectacular.