Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Spoonik
Jordi Soriano IniestaSpoonik

Guanya una experiència gastronòmica de luxe a l'Spoonik!

T'esperen dos menús degustació amb maridatge de vins de la terra al multipremiat restaurant del Putxet, un dels punts imprescindibles de la creativitat culinària a casa nostra. Participa!

Time Out en col·laboració amb Spoonik
Publicitat

Ben a tocar del Parc del Turó del Putxet s'hi amaga un dels tòtems de la innovació a la cuina de Barcelona. Al número 28 de carrer de Bertran hi ha l'Spoonik, un restaurant que porta des de 2013 sent un dels referents de la creativitat als fogons, les fusions impossibles i el mestissatge deliciós. Els seus xefs i creadors, Jon Giraldo i Jaime Lieberman, no han parat d'innovar i d'apropar-se a la perfecció, només cal donar una ullada a la seva carta per adonar-se'n que estem davant d'un restaurant diferent, on les sensacions floreixen a cada mossegada. Un paradís de la cultura 'foodie' a la ciutat.

Si vols tastar les seves propostes en un sopar de luxe, des de Time Out Barcelona et convidem a fer-ho! El premi és un dels cobdiciats menús 'Festival' per a dues persones, amb maridatge de vins, una experiència valorada en més de 300 euros. Temptador, oi? Doncs no t'ho pensis més i participa, només cal que omplis el formulari del concurs i t'encomanis a la bona sort. Motius no hi falten, però te'ls donem igual (a sota del formulari). Llegeix, llegeix...

Motius per voler guanyar l'experiència Spoonik

Hi podràs fer un àpat de luxe

El menú degustació 'Festival' s'inicia amb un seguit d'snacks, amb delícies com pizza efímera, arepita i plats tan temptadors com un semiesfèric elèctric de llet de tigre. Continua amb un parell d'aperitius: llardons de formatge Idiazabal i una Oda al Blat. I esclata amb el festival pròpiament dit, amb cinc plats espectaculars que van d'un assortit de ceviches a un dels plats estrella de la casa: la 'vaca vieja' confitada. I de postres, tres delícies diferents que no deixaran indiferents els més llaminers.

A més, tot plegat s'acompanyarà amb un maridatge de luxe, que comença amb un tast de cervesa Inèdit, continua amb tres vins escollits entre les D.O. Terra Alta i Penedès i concleou amb un cava reserva.

Un sopar exquisit i de luxe que es podrà gaudir el dia que el guanyador prefereixi (consultant abans la disponibilitat). El pla és immillorable i, si et toca, seràs la persona més envejada d'aquest Nadal.

El circ de la creativitat

Ells ho defineixen com un circ, i un circ és un lloc on no paren de passar-hi coses. I aquesta és, exactament, la sensació que un s'endú quan visita l'Spoonik. Amb una filosofia basada en l'excel·lència, aquest restaurant va passar de ser un club clandestí, que oferia experiències gastronòmiquesa ser un punt de trobada obert als comensals que busquen noves sensacions. I aquestes broten a cada porus de l'ànima del restaurant, situat en un entorn únic i que marida un menú degustació excels i de temporada amb la musicologia, la lluminoteràpia, coloroteràpia i personatges surrealistes amb actuacions inesperades. Interactivitat, textures i qualitat indiscutible.

Premis a la bona feina

El que estava passant al carrer de Bertran de Barcelona no podia passar desapercebut, d'aquí que l'Spoonik sigui un restaurant multipremiat. Després d'anys de feina, esforços, reinvencions i bons resultats, el restaurant de Jon Giraldo i Jaime Lieberman ha vist recompensada la seva feina amb dos premis que el consoliden, encara més, en l'elit de l'alta cuina de la ciutat. El guardó que els fa més il·lusió, és el que can rebre el passat novembre a Salamanca, on van endur-se el Premio Nacional de Hostelería en la categoria d'innovació. Un reconeixement pel qual competien amb més de 200.000 restaurants a tot l'estat "¿Qui són els bojos ara?" Asseguren amb l'orgull que dóna saber que valoren els teus esforços. I no s'han quedat aquí, a banda d'haver rebut la distinció de restaurant ensenya de Barcelona, també acaben l'any amb un reconeixement al The Creative Awards 2017 on van rebre intensos elogis de Jordi Roca, del Celler de Can Roca.

L'ànima de l'Spoonik


L'equip d'aquest restaurant del Putxet és, sens dubte, la clau del seu èxit. Però hi ha dues persones que han fet de l'Spoonik un dels referents de la gastronomia de qualitat a Barcelona, són els seus dos xefs i creadors, els cervells on s'amaguen les receptes màgiques de l'Spoonik: Jon Giraldo i Jaime Lieberman. Ells van idear el concepte i són els màxims responsables de portar-lo fins a l'excel·lència. Giraldo, colombià de naixement, és fill d'una dinastia dedicada a l'hostaleria i tradueix, com ningú, la seva cuina natal a la modernitat cosmopolita amb una amalgama d'especialitats que potencien la seva depurada tècnica. D'altra banda, el mexicà Jaime Lieberman prové d'un món més artístic i dota de cinematografia a cada plat.. La mescla d'ambdós talents són l'ingredient definitori que fa, d'aquest, un restaurant diferent.

El menú més eclèctic

Ja hem parlat àmpliament de la originalitat de la cuina de l'Spoonik, però cal fer una ullada a la seva carta per acabar de comprovar-ho. Les estrelles de la casa són els seus tres menús, el de migdia (33€/persona), el 'Tradicional Llatinoamerica' (60€/persona) i la joia de la corona, el més desitjat, el ja famós menú 'Festival' (115€/persona). Els plats que hi trobaràs són irrepetibles, tremendament originals i fruït d'anys d'experimentació. Apunteu algunes de les nostres recomanacions: si sou fans del blat, la 'Oda al maiz', on hi provareu des de gelat de blat fins a crispetes, el 'Tiempo de ceviches' –amb navalles a la vainilla, ostres Nikkei i eriçó de mar– o la deliciosa 'Vaca vieja confitada', sempre tendre i sabrosa. El catàleg és inacabable!

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat