Guia de restaurants 2018

Restaurants Dilluns 31 desembre 2018
Guia de Restaurants 2018

La guia imprescindible per gaudir de la gastronomia barcelonina!

A la ‘Guia de restaurants i bars 2018’, que reeditem anualment, hi trobaràs més de 600 restaurants, bodegues i bars escollits pels crítics gastronòmics de Time Out Barcelona. Aquest any l'hem organitzat per barris perquè sigui més fàcil de consultar i puguis trobar els locals que més t'agraden ràpidament. I com a novetat, et descobrim més de 100 noves obertures!

A cada una de les fitxes de la guia hi trobaràs la nostra opinió i informació bàsica perquè puguis triar, reservar i gaudir de la millor cuina de la ciutat. Ja fa deu anys que a Time Out fem crítiques i ressenyes dels restaurants, així que creieu-nos, sabem quins són els millors. Totes les ressenyes han estat escrites pels nostres crítics i col·laboradors, experts en la gastronomia barcelonina.

El format butxaca fa que sigui molt fàcil de consultar i transportar. A més, és una guia per consultar tot l'any, amb locals clàssics de la ciutat i d’altres que acaben d'obrir.

No perdis l’oportunitat d’aconseguir la teva guia exclusiva de Time Out, que t'ajudarà a inspirar-te i a descobrir els diversos estils de cuina de la ciutat.

Compra-la ara i no et quedis sense!

Lloc de la ubicació Barcelona-Ciutat
Adreça
Barcelona
08001
Preu 4,95€
Static map showing venue location
    • Barcelona-Ciutat 4,95€
LiveReviews|0
1 person listening