Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Hofmann

Hofmann

Restaurants, Cuina creativa Sarrià - Sant Gervasi
Recomanat
Hofmann
1/2
Silvia Hofmann al restaurant Hofmann
2/2
Foto: Ivan Moreno Silvia Hofmann al restaurant Hofmann

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

Guardonat des del 2004 amb una Estrella Michelin, ofereix una filosofia de cuina que fusiona estils i tècniques tradicionals, amb marcades arrels mediterrànies, basada en el respecte i la millor selecció de les matèries primeres i amb una presentació sorprenent. És una cuina que pren el receptari tradicional i la cuina catalana per fusionar-la, si cal, amb les tècniques més innovadores.

De fet, la influència de la Mey Hofmann va més enllà de la seva cuina per entrar en el terreny de la filosofia culinària: la xef, tristament desapareguda l'any 2016, durant dècades va exercir la docència a la seva escola de cuina, i ha deixat una petja en bona part dels cuiners de Barcelona (els foranis amb restaurant que van venir de l'estranger a estudiar-hi es compten a grapats). La seva filla Silvia va assumir-ne la direcció el 2016, i ha mantingut l’excel·lència d’una cuina subtil i creativa, amb un equilibri salomònic entre tècnica i tradició. I ha afegit al projecte un local de dues plantes d’R+D, on l’alumnat pot treballar la seva formació amb recursos d’última generació.

Publicat

Detalls

Adreça Granada del Penedès, 14-16
Sarrià-Sant Gervasi
Barcelona
08006
Transport Diagonal (M: L3, L5)
Contacte
Horaris De 13.30 a 15.30 h i de 21 a 23.30 h
També t'agradarà