[title]
Guardonat des del 2004 amb una Estrella Michelin, ofereix una filosofia de cuina que fusiona estils i tècniques tradicionals, amb marcades arrels mediterrànies, basada en el respecte i la millor selecció de les matèries primeres i amb una presentació sorprenent. És una cuina que pren el receptari tradicional i la cuina catalana per fusionar-la, si cal, amb les tècniques més innovadores.
De fet, la influència de la Mey Hofmann va més enllà de la seva cuina per entrar en el terreny de la filosofia culinària: la xef, tristament desapareguda l'any 2016, durant dècades va exercir la docència a la seva escola de cuina, i ha deixat una petja en bona part dels cuiners de Barcelona (els foranis amb restaurant que van venir de l'estranger a estudiar-hi es compten a grapats). La seva filla Silvia va assumir-ne la direcció el 2016, i ha mantingut l’excel·lència d’una cuina subtil i creativa, amb un equilibri salomònic entre tècnica i tradició. I ha afegit al projecte un local de dues plantes d’R+D, on l’alumnat pot treballar la seva formació amb recursos d’última generació.