Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Hotel Villa Retiro

  • Restaurants
  • preu 4 de 4
  • 4 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
Hotel Villa Retiro Xerta
Publicitat

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Voleu menjar d'estrella Michelín, a un preu raonable i en un lloc preciós? Doncs la jugada és ben clara: el Villa Retiro de Fran López, a l'hotel homònim, a Xerta, antiga mansió indiana del s. XIX, reuneix aquestes tres condicions tant difícils de trobar en l'alta gastronomia. López és un cuiner compromés amb portar a l'alta cuina cert producte del Delta de l'Ebre a vegades no prou conegut.

Encara que en la seva vessant carnívora, deixa'l anar: sí, en el degustació (80 €), hi trobareu sushi del delta, però també filet de porc senglar brasejat amb tàrtar de vaca i sàlvia. I també hi ha vàries opcions de menús de migdia, exquisits i substanciosos, com el Menú Delta de l'Ebre (55 €), que us farà sortir rodolant. Ho fan tot bé, esclar, però els arrossos melosos (negres o d'ànec) són una barbaritat.

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
C/ Molins, 2
Xerta
43592
Horaris
De dc. a ds. de 13.30 a 16 i de 20.30 a 23 h. Dg. de 13.30 a 16 h. Dl. i dt. tancat
Publicitat
També t'agradarà