Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Il Piccolo Focone

Il Piccolo Focone

Restaurants, Pizza
Il piccolo focone
©Ivan Giménez

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

És un dels pocs llocs de la ciutat dedicat en cos i ànima a la pizza sense gluten. Disposen de 30 pizzes per a celíacs i de quinze pastes fresques, seques o farcides, a part de risottos i postres. El propietari, Eloy Caicedo, m’explica que fa quinze anys a la Ligúria, amb altres pizzers, van fer idear una massa estàndard per a pizza per a celíacs. Ara, emigrat al Clot, en forneja una versió evolucionada, feta amb farina de blat de moro, fajol i fècula de patata. Em parla d’una massa lleugera, perquè “una pizza normal es digereix en dues hores, i aquesta en mitja”. Bingo! D’aspecte sembla la típica napolitana, però és lleugera, cruixent, gens gomosa. Deliciosa. La d’embotits picants –tot el tall aquí és sense gluten– entra directa al meu top ten.

Publicat

Detalls

Adreça Dos de Maig, 268
Barcelona
08025
Transport M: L2 (Encants), L4 (Hospital de St. Pau)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies