El Passeig de Gràcia torna a fer lloc a una de les seves icones gastronòmiques més estimades. El Tapa Tapa del número 44 estrena una nova imatge, i ho fa sense perdre ni una engruna del seu caràcter. Ara, amb un interiorisme renovat que combina elegància i calidesa, i amb la seva espectacular barra de marbre blanc maccael com a protagonista, us convida a continuar vivint les tapes com una autèntica experiència.
L’espai ha estat redissenyat pel reconegut estudi Carlos Martínez Interiors, el mateix que va concebre el Tapa Tapa original l’any 1993. Aquesta nova etapa recupera l’essència de la marca, però amb un aire més actual i sofisticat. El local ara disposa de diferents ambients per adaptar-se a cada moment del dia: des de la zona de barra amb tapes exposades que fan salivar només de veure-les, fins a racons més tranquils per sopars llargs i converses a foc lent. També destaca la gran cuina oberta, on podreu veure com es preparen els plats al moment i amb producte fresc.
La carta continua fidel al seu esperit: tapes clàssiques fetes com cal, amb productes de proximitat com els ous de Calaf, l’arròs del Delta de l’Ebre o les verdures del Baix Llobregat. Us hi esperen plats com els calamars a la romana cruixents, l’amanida russa de tota la vida, braves d’aquelles que creen addicció... Però també hi trobareu novetats que val la pena descobrir: la torrada d’steak tàrtar o el sandvitx de cua de bou. I si busqueu alternatives veggie o veganes teniu opcions com el wok de verdures amb salsa de soja o l’arròs vegetal acabat de fer.
Amb més de 30 anys de trajectòria, el Tapa Tapa s’ha convertit en un clàssic modern. Va ser fundat per Artemi Nolla Furriol i avui ja compta amb 12 establiments entre Barcelona i Madrid. Però el del Passeig de Gràcia té un encant especial, tant per la seva ubicació com pel fet de ser el primer. Ara, més bonic i millor que mai.
Si us agraden les tapes de veritat, amb sabors autèntics i ambient animat, passeu-hi i deixeu-vos portar. Tapa Tapa torna amb força… i amb gana!