Jornades Gastronòmiques de l'Arròs de Lloret de Mar

Restaurants
1/2
2/2

Time Out diu

Patrimoni i gastronomia s'uneixen fins al primer cap de setmana de juny per rendir homenatge a l'arròs

Si tenieu pensat passar un cap de setmana o uns dies ben a prop del mar, ara és el moment perfecte i és que a Lloret de Mar trobareu molt més que platges boniques i patrimoni arquitectònic. Durant 23 dies, de l'11 de maig al 2 de juny, Lloret de Mar du a terme les Jornades Gastronòmiques de l'Arròs i diferents restaurants de la ciutat oferiran una cuina creativa i una carta especialitzada on l'arròs serà el protagonista principal. 

Un total de 26 restaurants i hotels repartits per tot Lloret de Mar i l’Escola d’Hostaleria de Lloret participen en aquesta dinovena edició de les Jornades i elaboraran menús especials on l'arròs del Molí de Pals es maridarà a la perfecció amb productes de proximitat com el peix, la carn i les verdures. Els preus dels menús oscil·len entre els 30 i els 50€ i en el cas de l’Escola d’Hostaleria oferiran cada setmana un arròs diferent. 

L'arròs de Pals caldós amb rap i vieires del restaurant Pomodoro; l'arròs cremòs negre amb calamarsets en dues textures del restaurant Atics; o l'arròs de sec de cranc blau del restaurant Freu de l'hotel Monterrey. Teniu moltes opcions per elegir i amb totes elles us llepareu els dits!

A més, amb el tiquet del menú podreu entrar als preciosos Jardins de Santa Clotilde i disposareu de dues hores gratuïtes als pàrguins municipals de Lloret de Mar. Tot són avantatges!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers