Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Kintsugi

  • Restaurants
  • Esquerra de l’Eixample
  • preu 4 de 4
  • 5 de 5 estrelles
  • Crítica de Time Out
  1. Kintsugi
    Foto: Hotel Ohla Kintsugi
  2. Kintsugi
    Foto: Hotel Ohla Kintsugi
Publicitat

Time Out diu

5 de 5 estrelles

El restaurant Xerta de l'hotel Ohla Eixample ja fa anys que és l'ambaixada gastronòmica del Delta de l'Ebre a Barcelona, la cuina de la Catalunya del sud en la millor de les versions. Kintsugi és una barra japonesa d'alta categoria situada a l'entrada de l'hotel: arròs i peix. Dos dels productes estrella de la zona són també claus a la cuina japonesa, així que Héctor Ribeiro, al capdavant de la cuina i la barra de sushi, té bon material per treballar. 

Situat a peu de carrer i amb una zona de taules i barra, Kintsugi serveix el menú Omakase  a un màxim de vuit comensals (encara que millor que sigueu sis, segons el xef). El bon peix, la majoria del Delta –i una mica portat des del Japó, com el –peix llimona– ja el donàvem per fet. Però l'arròs perfecte del sushi és el que realment delata el nivell d'un restaurant de d'aquest nivell. Cocció i el punt perfecte de vinagre -hi és, però amb prou feines es nota- i la pressió justa perquè no s'enfonsi, però es quedi solt només entrar a la boca.

De fet, aquest és un bon lloc per posar en pràctica una de les normes de protocol de vegades desconegudes sobre el sushi: es pot menjar amb la mà. Tàrtar de verat, ostra amb medul·la de tonyina, verdures en tempura amb espardenyes… Especialment bo és el 'chapadillo' d'anguila a manera de 'katsu sando', l'entrepà japonès. El Delta d'Ebre, capital Tòquio.

Iker Morán
Escrit per
Iker Morán

Detalls

Adreça
Còrsega, 289
Barcelona
08008
Contacte
937 37 90 80
Transport
M: Diagonal
Horaris
Cada dia de 13 a 16 i de 20 a 23 h. Dt. i dc. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà