Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Koko

Koko

Restaurants, De Sudamèrica
Koko
1/4
© Maria Dias Koko
Koko
2/4
© Maria Dias Koko
Koko
3/4
© Maria Dias Koko
Koko
4/4
Koko © Maria Dias

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

No sé si és pel canvi climàtic, però les altes onades del Pacífic piquen fort a Barcelona. Em refereixo al Nikkei 103, al Mextizo i al Costa Pacífico, però sobretot al KoKo, el més desconegut. En l’última onada que va agafar el mexicà Hilario Abrega, experimentat xef surfista, va pujar a la taula de la seva amiga Belén Monzón, també surfista, i junts van crear un lloc únic per moltes raons. Com es pot definir la cuina de surf? “Sana, exquisida, plena de sabor, color i gustos diferents”, explica la Belén, que cuida una sala alegre, jove i acollidora.

Podeu començar amb una amanida de quinoa, guacamole i salsa de iogurt o un trio d’hummus (remolatxa, alvocat i cigrons). Després, és inevitable caure en els cebiches que l’Hilario broda. N’hi ha dos, el de llagostins amb alvocat i cogombre, marinat amb una salsa de la casa i coriandre, amb ceba vermella fresca, i el d’orada, amb mango i moniato. Molt originals gràcies a una condimentació audaç i encertada. La 'Kool food' segueix amb el curri reial tailandès amb verdures, amb pollastre o llagostins.

Però el més sorprenent és el 'latin sashimi', un salmó de qualitat i bon tall, amb guarnició de cebiche, ceba vermella, coriandre i alvocat. Té un menú de migdia per 12 euros. El secret asteca és una mousse de xocolata mexicana amb oli i sal, digna d’elogi

Per Marcelo Aparicio

Publicat

Detalls

Adreça Provença, 224.
Barcelona
08036
Contacte
Horaris Cada dia de 13 a 16 h, i de 20 a 23 h. Dg. tancat
També t'agradarà
    Últimes notícies