Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Barra de Carles Abellan

La Barra de Carles Abellan

Restaurants, Cuina creativa
4 de 5 estrelles
La Barra
1/2
© Maria Dias La Barra
La Barra de Carles Abellán
2/2
La Barra de Carles Abellán

Time Out diu

4 de 5 estrelles

L'únic estrella Michelin de la Barceloneta ofereix cuina i tapes marineres de creació amb el segell Carles Abellan

Projecte del xef Carles Abellán amb la banya posada en el peix i la seva cuina. Va començar a la Barceloneta, i després de guanyar  una estrella Michelin amb la seva visió de la tapa marinera, es va traslladar a l'hotel W –on ha guanyat en espai i infraestructura, però perd la singularitat de ser l'únic lloc Michelin que era una barra de bar doble). 

Ara La Barra de Carles Abellan ocupa el que era el restaurant Bravo, i el comensal pot seure en tamboret o taula, i guaudir d'una de les millors terrasses de la ciutat. Han afegit molt més espai a la cuina, i això redunda en una carta que tot i que no traeix l'esperit de l'original –la renovació de la tapa i el plat mariner– guanya en matisos i complexitat.

I hi podeu gaudir de barbaritats com el verat lacat amb arròs, les kokotxes a la brasa amb el seu pil-pil o les ostres fregides amb oves de salmó, i també plats de producte noble i un sabor que és una plantofada de plaer, com l'eriçó de mar amb ou i caviar. 

Per Albert i Dúnia Riera

Publicat

Detalls

Adreça Plaça Rosa Del Vents 1
La Barceloneta
Barcelona
08039
Transport Barceloneta (M: L4)
Contacte
Horaris Cuina: Dl. tancat. De dt. a ds. de 13.30 a 16 i de 20 a 23 h. Dg. de 13.30 a 16 h. Terrassa: Dl. tancat. De dt. a dj. de 13 a 00 h. Dv. i ds. de 13.30 a 1 h. Dg. tancat.

Els usuaris diuen