Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

La Barra del 7 Portes Galvany

 • Restaurants
 • Sant Gervasi - Galvany
 • preu 3 de 4
 • 3 de 5 estrelles
 1. La Barra del 7 Portes Galvany
  Foto: Isabel Acevedo La Barra del 7 Portes Galvany
 2. La Barra del 7 Portes Galvany
  Foto: Isabel Acevedo La Barra del 7 Portes Galvany
 3. La Barra del 7 Portes Galvany
  Foto: Isabel Acevedo La Barra del 7 Portes Galvany
Publicitat

Time Out diu

3 de 5 estrelles

La Barra del 7 Portes Galvany, inaugurada el novembre del 2022, és el tercer restaurant que el 7 Portes obre en 185 anys d'història, o sigui que farem bé de mirar-nos aquest restaurant com a quelcom més que un 'spin-off' de l'alfa i omega de la cuina a Barcelona. "No volem obrir una cadena de locals ni m'agrada que es digui que som un grup de restauració", explica en Paco Solé Parellada: "hem obert un nou restaurant perquè hi ha una mena de client que no anirà a sopar al 7 Portes, però sí que vindrà aquí", argumenta.  

De fet, la segona barra del 7 Portes–la primera és a escassos metres de la casa mare, als porxos d'en Xifré– té dos grans avantatges: possibilita que si vius més amunt de la Diagonal no hagis de baixar a la Barceloneta per '7Portejar', i és un restaurant amb totes les de la llei; a diferència de la primera Barra –que és literalment una barra– aquest és un restaurant amb una capacitat de 50 comensals, amb planta baixa i segon pis. 

No és un mini-7 Portes: ofereix una versió reduïda de la carta de la casa mare –que fa 600 comensals al dia!– en racions més petites. El gran atractiu és que sota la direcció del xef Jaime Pérez Sicilia podreu menjar plats de festa major, tots en format tapa, com els seus paradigmàtics bunyols de bacallà, els calamars a la romana amb maionesa i romesco, el caneló trufat o fins i tot un mar i muntanya. I sí, podreu gaudir de la imprescindible paella parellada en plat individual. Bocinets d'història en un local que reprodueix el binari encís cromàtic de la casa mare. 

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín

Detalls

Adreça
Amigó, 53
Barcelona
08021
Transport
FGC: Muntaner
Horaris
De dt. a ds. de 13 a 17 h. i de 20 a 24 h. Dg. de 13 a 17 . Dl. tancat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà