Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La Cocina de Graciela

La Cocina de Graciela

Restaurants, Mexicana
La Cocina de Graciela

Time Out diu

La Graciela ho té claríssim: els dos ingredients més importants per fer la sopa més icònica de la gastronomia mexicana, el pozole, són la paciència i l’amor. Ella el fa a l’estil de l’estat de Nayarit, d’on és oriünda. Deixa el blat de moro cacahuazintle en remull tot un dia, després el cou durant hores amb porc, pollastre i una salsa de pebrot de romesco i finalment el serveix acompanyat d’un plat amb totopos, ceba, enciam, cogombre, raves i llimona. Alerta perquè aquest acte amorós de 9 euros només passa els caps de setmana. Desgraciadament, la paciència té un límit.

Per Mireia Font

Publicat

Detalls

Adreça Passatge Xiprer, 5
L'Hospitalet de Llobregat
08903
Transport Santa Eulàlia (M:L1)
Preu 20 €
Contacte
Horaris De 13 a 16 i de 20 a 11h. Dl. i dg. tancat.

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening