La Cocina de Graciela
Time Out diu
Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.
La Graciela ho té claríssim: els dos ingredients més importants per fer la sopa més icònica de la gastronomia mexicana, el pozole, són la paciència i l’amor. Ella el fa a l’estil de l’estat de Nayarit, d’on és oriünda. Deixa el blat de moro cacahuazintle en remull tot un dia, després el cou durant hores amb porc, pollastre i una salsa de pebrot de romesco i finalment el serveix acompanyat d’un plat amb totopos, ceba, enciam, cogombre, raves i llimona. Alerta perquè aquest acte amorós de 9 euros només passa els caps de setmana. Desgraciadament, la paciència té un límit.
Detalls
Adreça |
Passatge Xiprer, 5 L'Hospitalet de Llobregat 08903 |
---|---|
Transport | Santa Eulàlia (M:L1) |
Preu | 20 € |
Contacte | |
Horaris | De 13 a 16 i de 20 a 11h. Dl. i dg. tancat. |